Prosím nekamenujte mě. Pokud tohle téma není vhodné (např. z důvodu reklamy apod.) tak ho odstraním.
Chci GS 12OO nebo 800. Nejspíš nové. Kde ho mám koupit? V ČR v Autecu, nebo mám vyrazit do Německa či jinam? Děkuju
No v NSR cena nové adventury po okecávkách bez DPH 10470 E
v plné pakbě tož tak model 08
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Maho napsal:
a anglicko je pre teba daleko?? tam su vynikajuce ceny na motorky, nechce sa mi pozerat aby mate vy kurz voci libre ale my ho mame skoro 0.94 za euro
jenže to máš zase řešit převoz a věci jako optika pro levostranný provoz a tacho v mílých, i když nevím, jestli jde na computeru nastavit v čem má počítat ?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
A pokud netrváš zrovna na funglovce, tak zkus Boba. Je malej, ale šikovnej A je za ním spousta spokojenejch lidiček.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Maho napsal:
a anglicko je pre teba daleko?? tam su vynikajuce ceny na motorky, nechce sa mi pozerat aby mate vy kurz voci libre ale my ho mame skoro 0.94 za euro
Ty ceny vypadají super. Je to nejmín O 20% levnější než u nás. Asi by se vyplatilo tam jet. Zvlášt když budem s bráchou kupovat dvě.
to MotoPaja: Mile na tacho by mě asi tolik nevadily, ale nerozumím té levostranné optice. Myslel jsem že na motorce je jedno jestli se jezdí vlevo či v pravo.
To Mardlo:už jsi se rozhodl co chceš?800 nebo 1200?Pokud máš zájem
F800 gs žlutá abs,fid,hefty 6tis. 2008-240tis.
GS1200 orange 2008 abs,fid,hefty,4tis.km,koupeno autec 300tis.
Více info nebo foto v PM
To Balatazarokud jsi koupil GSA 2008 za tuto cenu čemuž nevěřím gratuluji měl jsi velkou kliku.Málo jeté 2008 začínají na 13000 eur samo bez kufrů ty stojí dalších 1400 eur takže jak píšeš motorka v plné náloži stojí min 14400 eur á 28 při dnešním kurzu což je 339000kč bez dph a 403000 s dph.Takže jenom pro upřesnění cen.
Jinak pokud mě dáš kontakt kde je mají za tvou cenu beru 2 ks a jako dárek máš u mě chalupu na rekreaci v létě na víkend zdarma
Já kupoval GS v AUTECU a nemužu si stěžovat k moto jsem dostal helmu a servis taky v pohodě. spíš záleží jak se mechanik vyspal
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No nevik kolik motorek jsi v životě měl, ale můj názor na Autec nechci komentovat... Věř, že vím o čem mluvím. Jen pro příklad, na nové 1150 za 3 roky nikdo nerozchodil ABS. A náhrada? Serou na tebe a smějou se ti do fejsu! To nejsme vejr co tam koupil jednu motorku ci jedno auto.. *pissed*
Jak se mechanik vyspal? To me ftipný nepřipadá.. Když má nějakej nýmand co viděl motorku z rychlíku makat na té mojí? Přijde ti taky normálni že ti vyvážejí motorku která je úplně studená, venku 0 a tahá za ní jako kretén?! Nakopal bych je všechny do kolí!!!
Třeba další perla:
Měl jsem asi 2 měsíce novou K1200R. Natankuji na posledni Shell na D11 směr Praha. Otočím kličkem a nic, mrtvo a to jsem měl zchůzku! Volám do servisu a suše oznaměj, že je to problém s řadou baterek které vyskratují.. Ať si zavolám odtach a ať si ho zaplatím.. Ok, dorazím na odtahu. Myslíš že ho někdo zaplatil? Jde o princip a né o posrané 3 tisíce! Šel jsem na kávu k šefovi servisu a můžu konstatovat že s více arogantním člověkem jsem v životě nemluvil. Pán doslova mlel hovna a podle mého ani nazná slušné chování. Prostě kretén na ENTOU kterej!
Upravil Remus511 dne 22.01.2009 10:26
každej má jinej názor asi taky záleží jak se ukažeš ja jsem spokojenej. v letě mi praskla trubka na brzdách volam do auteku a oni víme otom příjedem si proto, druhej den auto pro moto a pak volal Dušan Horský at si přijedu pro nahradní moto. a oprava sice moto stala 7 tydnu ale jezdil sem a oprava nová převodovka + rameno oprava cca 100 000. takže já spokojenej
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Remus511 napsal:
No nevik kolik motorek jsi v životě měl, ale můj názor na Autec nechci komentovat... Věř, že vím o čem mluvím. Jen pro příklad, na nové 1150 za 3 roky nikdo nerozchodil ABS. A náhrada? Serou na tebe a smějou se ti do fejsu! To nejsme vejr co tam koupil jednu motorku ci jedno auto.. *pissed*
Jak se mechanik vyspal? To me ftipný nepřipadá.. Když má nějakej nýmand co viděl motorku z rychlíku makat na té mojí? Přijde ti taky normálni že ti vyvážejí motorku která je úplně studená, venku 0 a tahá za ní jako kretén?! Nakopal bych je všechny do kolí!!!
Třeba další perla:
Měl jsem asi 2 měsíce novou K1200R. Natankuji na posledni Shell na D11 směr Praha. Otočím kličkem a nic, mrtvo a to jsem měl zchůzku! Volám do servisu a suše oznaměj, že je to problém s řadou baterek které vyskratují.. Ať si zavolám odtach a ať si ho zaplatím.. Ok, dorazím na odtahu. Myslíš že ho někdo zaplatil? Jde o princip a né o posrané 3 tisíce! Šel jsem na kávu k šefovi servisu a můžu konstatovat že s více arogantním člověkem jsem v životě nemluvil. Pán doslova mlel hovna a podle mého ani nazná slušné chování. Prostě kretén na ENTOU !