Vjetrnik napsal:
to Bob: fotka, jak jsem slíbil......
nezapomen... zradci casto konci hur nez nepratele
Upravil hicks dne 21.01.2009 17:07
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ty nejses taky vegetarian?
17 cm
To je strašný pohled.. Tak to končí.. Hrozné. Jsem rád, že jsi ostatní varoval..
Už chybí jen (inspirace H-D) kalhotky a podprsenka s logem, saténový župánek s logem, obleček pro pudla s logem a případně to nejlepší - kočárek s logem. Mimochodem H-D má krásný dětský fusak v černé barvě s cvočky a třásněmi, že by KTM byli pozadu?
to je hnus velebnosti
já osobně teda si BMW vážím, jezdím na něm, rád bych jezdil v BMW, ale nehodlám do BMW prdět
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Uff, tohle by mohlo být považováno i za provokaci
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Proč si nepovažuješ značku BMW? Koukni jak dlouho a dobře funguje, kolik lidí našlo sama sebe právě na motocyklu BMW. Rekordy jaké držela... Pro mě je to něco jako kult..
P.s. Pěknej vohoz při snídani
Remus511 přiložený následující obrázek:
jo, taky dost dobře nechápu, proč sem furt někdo cpe fotky na téma KTM, když jsme na stránkách BMW...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
jo, taky dost dobře nechápu, proč sem furt někdo cpe fotky na téma KTM, když jsme na stránkách BMW...
Vjetrnik je starej provokater... modlim se za nej aby jej Allah vytrestal jen mirne
17 cm