Na str. Cyrilmoto se píše, že příjem zakázek na motorky je obnoven. Nevíte, jestli se vrátil Pavouk, nebo má Cyril nového mechanika a nebyl tam už někdo na servis ??
Ahojte! Moc na fórum nechodím a na tenhle dotaz mě upozornil kamarád.
Pavouk se nevrátil a ani to nemá v úmyslu. Pouze občas zaskočí na výpomoc, když se mu zasteskne po špinavých rukách.
Servis jsme opět rozjeli poté, co se doškolili mechanici. (Celkem 2+1). Momentálně ale děláme výhradně boxery. Modely řad F, G a K zatím nebereme. Díky tomu, že provádíme i opravy a úpravy terénních vozů Land Rover, je kapacita motoservisu do jisté míry omezena. Nenabízíme již proto servis tzv. "Na počkání", jako tomu bylo v minulosti. Doba potřebná pro zhotovení servisních prací, je závislá na rozsahu operací. Ale to vždy předem probereme se zadavatelem.
Za Cyrilmoto:
Cyril, Tomek, Vašek a Huda.
U Cyrila jsem byl minulý týden. Servis a opravu prováděl Tomek a nemám k tomu nejmenších připomínek. Velmi pečlivá a profesionální práce, prostě naprostá spokojenost.
Miloš Kalvoda
Ja o Cyrilmoto nemuzu říct nic dobrého. Slíbil jsem panu Grimovi ze se o to podělim všude kde to půjde dovezl jsem k nim mašinu LC adv 2016 protože nešlo řadit 1 a 6. Po dohodě co mi řekl ze tyhle novější masiny moc nedělají ale jdou do toho jsme si plácli. Motorku rozdělali a zjistili, že je praskly unášeč quickshifteru. Domluvili jsme se tedy ať to složí. Mechanik byl ale rychlejší než sama hlava a už vydělal spojku atd. Motorku neprojeli a řekli ze jde na místě radit a je opraveno. Za tuto opravu si nauctovali i s výměnou oleje 48 hodin práce, tedy celých 27 tisíc korun!!! Po mnoha telefonatech a vysvětlování ze to dělali pečlivě (48 hodin je za tohle totální nesmysl a nakonec zaplatil cca 21. Jenže ujel jsem par KM a když jsem přijel k domu opět stejný problém, zaseneslo radit). Chtěl jsem opravu reklamovat ale majitel mi nevyhověl, ze za ne je to Ok a opravili co měli blbost že… takže to skončilo tak, ze jsme se handrkovali po telefonech a nakonec mi vrátil další peníze… nebudu říkat kolik aby po něm všichni nechtěli něco zpět… nicméně zachoval se nejhůře jak mohl.
Rozhodl jsem se motorku posléze rozdelat sám a nakonec jsem zjistili ze do převodovky (řadicí kulisy) spadl kus bloku motoru a proto neslo radit…
Takže starý masiny asi umí ale dejte si pozor kolik vám nauctuji hodin. LC dělat neumí a ani nechtějí, takže ty jim tam nevozte. Tímto zdravím strašně příjemného a arogantního vseznalka pana Grima pěkný den
Upravil Blackgsa1200 dne 16.08.2021 18:49
Taky jsem tam jezdil první 3 roky (před 11 lety), než se zaplnila servisní knížka, a vždy tam panovala profesionalita a zároveň pohoda.
Mechanici se tam už za tu dobu nějaký vyměnili, ale Pavel je člověk, kterej netrpí neznalostí.
Na chybu má snad právo každej, ale zkoušet reklamovat servis po tom, co se v tom sám hrabu je dost úlet.
Spíš bych se pobuřoval nad tím, že upadne kus bloku motoru do převodovky... pokud to teda neudělal svým neodborným zásahem zrovna ten, co se v tom hrabal a pak reklamoval
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Myslel jsem že tohle téma přejdu, ale asi ne.
Já mám od Cyrila motorku, kupoval jsem jí tam už drahno tomu let. A za mě teda celkem špatný. Cyril i ten jeho kamarád co se od něj nehne na krok chování řeznickýho psa, když člověk volá, že by měl zájem o motorku co nabízí, ještě dostane seřváno, že on teď nemá čas to řešit a jestli sem se nezbláznil ...
Přesto jsem tam jel a motorku obhlíd a nakonec koupil. První Baworák, tak se člověk dá napálit. Třeba když sem se ptal, na to orosení kolem manžety na kyvce. Dozvěděl jsem se, že to je normální. No tak jo. Ale nedlouho po koupi tam už tekl regulérně olej. Bylo rozsypaný vstupní ložisko do hrušky a špatný gufero na výstupu převodovky. Po opravě nemám s rosením žádný problémy. Takže těžko říct, jestli je Cyril tak (ne)kvalitní mechanik nebo tak kvalitní obchodník.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Mr GS napsal:
Taky jsem tam jezdil první 3 roky (před 11 lety), než se zaplnila servisní knížka, a vždy tam panovala profesionalita a zároveň pohoda.
Mechanici se tam už za tu dobu nějaký vyměnili, ale Pavel je člověk, kterej netrpí neznalostí.
Na chybu má snad právo každej, ale zkoušet reklamovat servis po tom, co se v tom sám hrabu je dost úlet.
Spíš bych se pobuřoval nad tím, že upadne kus bloku motoru do převodovky... pokud to teda neudělal svým neodborným zásahem zrovna ten, co se v tom hrabal a pak reklamoval
To jsi trosku nepochopil. Motorka byla servisovana celou dobu v BMW a při závadě to jelo k cyrilovi… po tom co jsem si to dovezl a po par KM se to posralo, tak jsem reklamoval opravu ale nic… až po pr měsících jsem to pak sám rozdelal… špatně jsi četl…
MotoPaja napsal:
Myslel jsem že tohle téma přejdu, ale asi ne.
Já mám od Cyrila motorku, kupoval jsem jí tam už drahno tomu let. A za mě teda celkem špatný. Cyril i ten jeho kamarád co se od něj nehne na krok chování řeznickýho psa, když člověk volá, že by měl zájem o motorku co nabízí, ještě dostane seřváno, že on teď nemá čas to řešit a jestli sem se nezbláznil ...
Přesto jsem tam jel a motorku obhlíd a nakonec koupil. První Baworák, tak se člověk dá napálit. Třeba když sem se ptal, na to orosení kolem manžety na kyvce. Dozvěděl jsem se, že to je normální. No tak jo. Ale nedlouho po koupi tam už tekl regulérně olej. Bylo rozsypaný vstupní ložisko do hrušky a špatný gufero na výstupu převodovky. Po opravě nemám s rosením žádný problémy. Takže těžko říct, jestli je Cyril tak (ne)kvalitní mechanik nebo tak kvalitní obchodník.
Hlavně je super jeho arogantní přístup k zákazníkovi ???? asi si pan hraje na heslo s aroganci dal dojdeš… a nikdy nezapomenu když mi napsal ze chtěli měnit převodovku na LC svěšenim motoru… chtěl bych vědět jak se to děla když tomu zavazi rám a nejde tím pádem převodovka vydělat
Cyrila znám hodně dlouho. Byl u založení boxermorava clubu, pořádal srazy, pomáhal, dělal show. Nechal tam kus sebe a i kvůli němu a tomu co dělal, si spousta z nás GS koupila. S Pavoukem rozjeli servis, opravili nesmyslný množství bavoráků. Sem tam se určitě něco nepovedlo, můj tata vždycky říká, kdo nic nedělá nic nez.urví. Cyril měl a má vždy hodně aktivit, teď je už hlavně nahoře....
Nebráním ho, každé má svoje, ale taky nebudu kopat do mrtvoly. Postavit se zpříma chlapovi hold chce někdy vytáhnout ocas....
barborina napsal:
Cyrila znám hodně dlouho. Byl u založení boxermorava clubu, pořádal srazy, pomáhal, dělal show. Nechal tam kus sebe a i kvůli němu a tomu co dělal, si spousta z nás GS koupila. S Pavoukem rozjeli servis, opravili nesmyslný množství bavoráků. Sem tam se určitě něco nepovedlo, můj tata vždycky říká, kdo nic nedělá nic nez.urví. Cyril měl a má vždy hodně aktivit, teď je už hlavně nahoře....
Nebráním ho, každé má svoje, ale taky nebudu kopat do mrtvoly. Postavit se zpříma chlapovi hold chce někdy vytáhnout ocas....
co tím myslíš "teď je už hlavně nahoře.." ??
jakože hodně lítá s paraglidem?
Upravil Pivos dne 19.08.2021 14:48
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Někdy je dobré se věnovat jen jedné věci… taky to beru, že každému se něco takového muže stát, ale nemuzu tedy pak takto zareagovat a udělat ze zákazníka totálního ****a a neznalka… kdyby vrátil prachy za práci, materiál bych zaplatil a neřekl bych ani půl slova, ale nic neopravit a nechat si zaplatit takovou částku…. To ne ne …
my kdyz neco po....me, tak to samozrejme klientovi neuctujeme.
Nestava se to casto, ale obcas jo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
my kdyz neco po....me, tak to samozrejme klientovi neuctujeme.
Nestava se to casto, ale obcas jo.
Víš co je na tom nejhorší, ze si mě zablokoval abych mu už nemohl volat a napsal mi ze žádnou reklamaci nepřijímá a hotovo. Následně když jsem to sám rozdelal a poslal fotky co tomu vlastně bylo,tak mi radši už ani neodpovedel. Takže to mluví za vše…
Psal jsem mu ze to vyřešíme osobně a že prijedu… napsal mi ať nejezdim ze už mají stejně zavřeno….