synchronizace, myslím tím seřídit.
Upravil milan enduroskola dne 29.08.2016 13:53
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
ještě taky nejčastější závada bývá vyskočený bovden plynovýho lanka. ale to jede blbě i na volnoběh.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Kohout asi ne. Spis kontrolka motoru. Na tohle jen diagnostika.
Na 1200 vypadava bovden dost malo. Tohle vypada na nejaky snimac
Upravil servisak dne 29.08.2016 14:02
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Diddy napsal:
je neco takoveho to je..na diagnostice nic,,jen sporadicky zavady..ty se smazly a bylo to tam znovu
A ty sporadické závady byly jaké?
Když jste je vymazali, tak se po nastartování motoru a následném "načtení" objevili znovu?
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
nevim jak se to jmenuje..doufal jsem ze mi tu nekdo treba poradi..ale jak koukam rejpalove se najdou vsude..neni problem to nalozit a dovest do inveltu nebo stratosu..jen zkousim jine moznosti,mam to vsude daleko
Doufal jsi správně. Našlo se několik lidí včetně dvou renomovaných servisáků.
Tvé slova: "zkusil jsem od bratra prehodit inducky..cidla nad cerpadlem benzinu..nove svicky..potenciometr a porad nic..je to nejaky divny."
Když vím, že máš tu možnost, tak ti v dobré víře radím přehodit vstřiky. Zabere to chvilku a víš na čem jsi. Kdybys neměl možnost nebo to bylo složité, tak držím hubu. Na další dotazy odpovídáš jak pako (když nevíš, tak napiš nevím) a na závěr skuhráš, přestože jsi v tomto vlákně pro odstranění závady nic neudělal.