Ahoj chlapi, chci se podělit o svou radost ze znovu nalezené mototrky, kterou mi čmajzli na Praze 5 zhruba před 2 měsíci. Díky tomu, že jsem v ní měl systém SHERLOG R: http://www.sherlog.cz/cz/popis-systemu-sherlog.html, tak mi jí našli představte si až na Slovensku! Takže to fakt funguje... Mám strašnou radost, že je Julča zase doma :-)
Teď už jen aby nebyla moc domrvená a je mě divné, že se systém aktivoval až po 2 měsících, než jínašli. A fízlové si ji na Slováči nenechali jako důkazní materiál? Běžná praxe zde.
To je fakt dost klika.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já to jen nechtěl napsat tak hrubě, ale taky jsem poněkud zapochyboval, hlavně při vzpomínce, jak jsme z policajtů páčili nalezenou čórku asi půl roku.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jen co sem poslal odpoved jsem si vsiml, ze je clenem ode dneska a vlozil jeden prispevek. Ale vlakno rozjel solidne, hehe..
Upravil jarrii dne 01.09.2016 14:45
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
Tak přátelé, všem děkuju za vskutku příjemné odpovědi....
Jasně, jsem tady novej, ale to neznamená, že neexistuju nebo že jsem fake.
Prihlasil jsem se sem, protože jsem chtěl najít nový spřízněný duše, který taky zajímaj motorky a myslel jsem, že tyhle fóra jsou hlavně od toho, aby si lidi doporučovali co jim funguje a co ne, co se jim osvedcilo a co ne.
Motorku mam teprve neco pres rok a nejsem teda urcite takovej machr jako vy, ale to ze mi ten zabezpecovak (radsi ho nezminuju, aby mi zas nekdo nerek, ze mu delam reklamu) nasel moji motorku je pravda. Nevim, z ceho jste usoudili, ze ji hledali 2 mesice? Nasli mi ji asi za 2 hodiny!!! Pokud mate nekdo podobny zkusenosti s jinym systemem, tak sem s nim. Myslim, ze by bylo fer, aby reagovali ty, ktery neco podobnyho maji opravdu namonotvany v motorce.... Diky Jacob
Z Prahy 5 na Slovensko za 2 hodiny? To meli Rumburakuv kouzelnej plast, ne?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zaujimave..Sherlog asi neni uplne noname firma.
Ale z Prahy 5, za 2 hodiny na Slovensko (hned ju najst), to teda museli svihat po rozbitej D1 tak 220 kmh