ten černej je uplně božskej škoda jen,že to není 1150 víc takovejchle krasavců ať se mám u čeho kochat.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pro velky uspech jeste jedno foto ,ma to pekne sladeny,kufry,polepy.sedlo a ma i stejne ladenou helmu,no krasavec
Upravil xavier dne 26.01.2009 21:46
Aktualne 1250 GSA HP
..blbá otázka, ale ta černá matovka bych řekl že nemá s airbrushem nic společného ne? ..ale ta maskáčová nevypadá špatně...zkusím take něco někde na netu vyhrabat
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Sestkouvej desert je nic moc > to uz bych si dovedl predstavit na motorce Marpat http://www.civili...go_jpg.jpg
Upravil Mosquito dne 26.01.2009 22:15
3/6 Marines SEMPER FI
Snad se toho tolik nestalo ne? Neni to airbrush,ale ma taky jinej lak,tak sem to sem prdnul,protoze mi prisla zajimava,jinak nikdo nepridal fotku,maximalne tak blbej dotaz....
Aktualne 1250 GSA HP
...ta černá je opravdu pěkná, ale takhle naleštěná bude vždy jen chvíli ...měl jsem tmave modré auto a to byla kalamita, strašně rychle se to špinilo a bylo na tom všechno vidět
...tu maskáčovou bych taky nechtěl (není to můj vkus), ale musím uznat (podle těch dalších fotek) je udělaná maximálně precizně
...ale přiznám se, že jsem čekal až sem někdo "prskne" tu růžovoučkou 12-ctku ...vzpomínáte si ?
také zajímavý airbrush co říkáš TomeTT ????????? http://www.motobi...ien118.jpg
xavier: dyk ok ta mapa na těch kufrech byla určitě retuše a mi se ta matovka líbí
Upravil mencas dne 26.01.2009 23:40
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
na ten přihřátey pohled a barvu motorky se zapomenout nedá
je fakt,že mám černou 1150 a na ní je hned všechno vidětna žlutou jdou hodně muchy,na růžovou tenhle jackson,ideál asi stříbrná nebo to limitserie bílo modrá
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
jo bílo-modrá výroční je fakt nádherná...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
jo bílo-modrá výroční je fakt nádherná...
souhlas, zase by měli něco podobnýho udělat... Jinak ta černá je nádherná, jednou jsem viděl hodně podobnou ještě v kombinaci s hodně tmavě hnědou v matu a pár bílejma linkama a bylo to fakt nehezčí Gs, co jsem kdy viděl. Za mně jednoduchý je určitě vždycky lepší a třeba nápad z LWD je pěknej a vtipnej, vzhledem k cestě. A jakákoliv armáda je
Maiali nel Fango!