Poslední dobou /od té doby co jezdím/ jsem si všimnul, v jaké nelibosti se GS obecně má Je člověk snob, nabob atd když si tuhle motorku pořídí?
Mně překvapuje, že třeba Multistrada je ještě o kus dražší a žádné negativní emoce nevzbuzuje. A spousta dalších cendur šlape GSu na paty cenovkou a nikdo ani nepípne... Nebudu vykládat "beztak mi závidíte" protože takové řeči nemám rád. Ale mrzí mně tyhle pindy, přemýšlím, že to prodám a koupím si třeba velkou Supertenére...
Viděl jsem že lidi si přelepují logo BMW třeba smajlíkem, českou vlaječkou apod.. a najednou není problém se závistivci. BMW ty emoce prostě budí. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
No... Ono se taky urcity procento majitelu motorek BMW chova celkem nadrazene... Tak se neni cemu divit. Kolikrat bych dotycnym nejradeji nafackoval. Ale to same muzu rict i o majitelich HD ( a zase ne o vsech)...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ta motorka zato nemoze, dyz je clovjek blp tak je jedno esli ma jawu nebo bmw...jednou na zlutym kopci v brne sedela holka na gs 650, omylem zatroubila a ja si hned vybavil scenku z filmu klakson troubiii...tak sem se pousmal a ona na me hned cemu se jako smeju.nez sem ji to vysvetlil tak odjela...ta si do dneska rika to je **** hlavne ze ma velky gs...takze asi tak.
Kupredu spatki ni krok...
Stačí, když to budeš mít trochu poškrábané a hodně špinavé a je po závisti a předsudcích. Ten můj slepenec bláta a much vzbuzuje spíš lítost
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To se nechce nechat odradit. Jezdi na čem tě to baví.
Mě se to teda s 1150 nestává, ale když jsem měl Ducati tak jsem poslouchal taky pořád keci typu, no jo to je vidět kde jsou prachy...
Tak jsem je při tom nechal a myslel si svoje
Nedávno se kamarádovi ve Slovinsku něco pokazilo na "guzině" ,jel jsem do Itálie do prodejny pro pár věcí aby mohl pokračovat dál. Mám tu příhodu hezky na videu na které kamarád říká..zlatý baworák a hned jak to dořekne se o kousek dál ozve kámoš..jenom to pič..néé..On jezdí na nějakém "čopru" od Hondy a už ho to nebaví a tak se dívá po nějakým cestovním enduru..jenže jak se dívá a hledá, zjišťuje že to BMW je prostě asi dobrá volba pokud chce něco od litru nahoru .. jenže to prostě má háček ..je to BMW..Je to v lidech a v jejich zašklosti. Je pravda a tím se nechci někoho dotknout, stalo se mi několikrát že jsem se potkal na mém GSA 06 s někým kdo má novýho Advíka a ten člověk ani neodpověděl na ubohé..čau kámo a vždy a to se opravdu omlouvám ta značka začínala "čechama"..abych nepsal Prahu . Já na BMW potkal dobrý lidi , moc dobrý lidi..jako první to byl Bohumil který se sám přihlásil před sto lety když jsem přijel na svém prvním malém GSu , no a potkal jsem i deb..tady u nás z J.Moravy..Tož tak Tož milujte se a množte se
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Já jel včéra do Brna a jel týpek na nejakém BMW myslím GS 80R a zdravíl jak bychom se znali roky, div mu ruka neulétla. Tož to je opak téj snobárny, že Bohušku
Ale joooooo, je spousta majitelu BMW, kteří mavaji div neupadnou, ale pak je tu to maly procento vylozene *uraku, kterym delam problem i pitomy "ahoj", treba na pumpe. Me osobne je to burt. GeSo mam protoze jsem ho chtel, na lidi prdim, stejne jednou vsichni u Baworaku skoncej
My, clenove tohoto webu, jsme jina sorta lidi az na par vyjimek
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já nejdriv koupil bandita N protože se mi libil
Bylo mi jedno ze to nebyl vrchol techniky, prostě se mi líbil. Časem sem zjistil ze mi je malej a že bych občas někam na východ. A tak jsem šel do něčeho pro velkyho chlapa co kouká do dálky. Mám GS a je mi tak trochu jedno ze je to zrovna BMW. Jo a vrtuli mám zelenou.
říkám si hurikán
Dobré téma na diskuzi... Jen je problém, že tady nebude moc lidí, kteří budou schopni popsat pocity, které vzbuzuje člověk na jakémkoliv BMW.. na rovinu asi mě ani nezajímá jaké má pocity... pokud nechápe, že si člověk vybral podle svého vkusu a do daný motorky se zamiloval ( ať pro konstrukční řešení, jízdní vlatnosti nebo bůh ví proč ) pak s takovým člověkem nemá pražádnou cenu polemizovat o čemkoliv... Navíc za mne by mi bylo fakt jedno jestli jezdím BMW nebo nějakou Jawšiku, pokud by ta motorka byla jako GSko.. tím nechci říct, že nejsou i lepší motorky, ale opět, podle mých požadavků, kdy jsem chtěl moto nad litr obsahu s ABS a aby to bylo cestovní enduro mi z toho vycházelo jen GSko... pokud bych posadil požadavky jinam - třeba bych chtěl váhu jen do 200kg už by GSko nebylo tím co bych měl...
A že je dražší i v ojetinách (možná) než ostatní motorky stejných ročníků??? Jo to je hod tak... když ji chceš pak ty prachy za to musíš dát.... a nebo když ty prachy nechceš dát ( neříkám když je nemáš, ale když je nechceš dát..), pak ti nezbývá než ubrat ze svých požadavků a ejhle ono je tu spousta motorek levnějších, a taky jezdí.... Není to o snobství je to o rozhodnutí člověka pro dannou techniku (ikdyž spousta lidí si GSko koupí jen na masáž - to si musíme přiznat, ale takovým to taky dlouho nevydrží a prodávají ji..). Nikdy jsem nesoudil nikoho podle motorky, kterou jezdí, Ať sem si myslel o motorce cokoliv.... očekávám tudíž od ostatních totéž a pokud s tím má někdo problém - si myslet cokoliv a neprudit navenek, pak takový člověk bohužel není tím člověkem, se kterým bych chtěl jezdit....
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Krásný zimní téma krapet brzo ne?
Jinak snažím se vždy pracku zvednout a pozdravit..
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....