Já mám několik let BEGR a to prosím pěkně PRVNÍ na světě které udělal typu s výřezem na výfuk na R1200GS/A a slouží skvěle .Jsou z pořádného materiálu a dost podrží moto když třeba spadne
Upravil Milan V dne 02.10.2016 22:28
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Originál kufry jsou fajn, ale stojí ranec a stejně všechny nahradní díly na ně (pokud se vůbec dají pořídit). Nabídka je u nás dost široká a určitě si z ní vybereš. Já mám kufry od Big Husky s vnitřními taškami a jsem spokojený.
ber bighusky, sou super... na TT se vy...potkali jsme uz moooc lidi kteri jen tak spadli na miste a ty kufry se prohli tak, ze nesli zavrit.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Ja jsem porad spokojen z originalama, hlavne vse na jeden klicek, daj se sehnat pouzity za dobrou cenu, zkus uzivatele BOB, cas od kacu by se dali u neho sehnat, jen ten horni kufr je nesmyslne maly, ja si nechal udelat kopii v polsku ale vetsi s tim, ze jsme tam nechal dt zamky BMW a mam vse na jeden klic.
Ono zalezi na finacnich moznostech, kazdy kufr neco stoji a kazdej ma nejake vyhody ci nevyhody.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Milan V napsal:
Já mám několik let BEGR a to prosím pěkně PRVNÍ na světě které udělal typu s výřezem na výfuk na R1200GS/A a slouží skvěle .Jsou z pořádného materiálu a dost podrží moto když třeba spadne
Mel jsem to samy a stejna zkusenost.
Ted mam origo kufry a rozhodne je material slabsi a kufry uvnitr spini. Je potreba je vystlat, jinak je vsechno spinavy jako prase. Trosku ostuda na origo dil...
mam origo ale podle me za tu cenou nestoji[maximalne nekde sehnat z druhy ruky za slusnou cenu] ,jedina vyhoda a to velka je system uchyceni na ramy a jednotny klic ,to je podle me bezkonkurencni ,neliby se mi treba nytove spoje ,jinak jednou jsem videl kufry grave a libylo se mi jejich zpracovani ma s nema nekdo nejake zkusenosti?
Děkuji za reakce,origo kufry jsou v cene cca 18 000 jen bocni coz je dost kdyz k tomu pripoctu nosic krery stoji 12000.Je to nesmyslna cena.Vario ktere mam mi nevyhovuji co do velikosti tak prakticnosti,proto hkedam levnejsi popripade kvalitnejsi varianta,I kufry Marselus nevypadaji spatne
Stav se ke me nebo primo k Romanovi- BigHusky , mas to do Petrvaldu jen pres les a muzes si v klidu ty kufry prohlidnout. Nosice mame taky skladem. Uvidis to nazivo a muzes porovnat s ostatnima.
Milan V napsal:
Ted mam origo kufry a rozhodne je material slabsi a kufry uvnitr spini. Je potreba je vystlat, jinak je vsechno spinavy jako prase. Trosku ostuda na origo dil...
Begr je top v kvalite materialu a pevnosti o tom zadna, vim z vlastni zkusenosti na HT650, co se tyka originalu je pocitano , ze kufr bude deformacni zona pri padu a tlumí naraz do nosicu a potazmo ramu motocyklu, aby se neohnul, z toho duvodu je i slabsi matros, jinak co se tyka spineni je to dano tim, ze nejdou anodizovane, jinak pokud kufry pouzivas hodne spini , pokud je pouzivas jak ja dvakrat/trikrat za rok tak zatim nemam problem , ze bych mel neco spinavyho. Spini se to hlavne tim, ze po stenech se ti neco soupe, kdyz mam kufry narvany tak se nema co soupat .
Čeština můj koníček
Milan V napsal:
Begr je top v kvalite materialu a pevnosti o tom zadna, vim z vlastni zkusenosti na HT650, co se tyka originalu je pocitano , ze kufr bude deformacni zona pri padu a tlumí naraz do nosicu a potazmo ramu motocyklu, aby se neohnul, z toho duvodu je i slabsi matros, jinak co se tyka spineni je to dano tim, ze nejdou anodizovane, jinak pokud kufry pouzivas hodne spini , pokud je pouzivas jak ja dvakrat/trikrat za rok tak zatim nemam problem , ze bych mel neco spinavyho. Spini se to hlavne tim, ze po stenech se ti neco soupe, kdyz mam kufry narvany tak se nema co soupat .
Mas pravdu, material kufru je v tomhle ohledu naprosto pochopitelny.. nic to ale nemeni na tom, ze to spineni je fakt ostuda pro BMW i pro TT, at uz to ma duvod jakykoliv.
Jasny tohel nechapu, ono mozan zadali bez anodizace s tim, ze kazdej bude chtit do kufru tasky
Čeština můj koníček
Drevak75 napsal:
Ty BH kufry vypadají dobře. Zajedu se na ne podívat . Kolik mají litru???
Podle toho, jakou velikost si vybereš, jsou 3 šířky. 1.velikost 440x380x280 2.velikost 440x380x240 3.velikost 440x380x200mm. Litráž si už snadno spočteš podle rozměrů