siso napsal:
má už niekto skúsenosť , reťaz už mám len kolečká mi chýbajú , kto vyrába zoháňal to už niekto
a proc chces menit?
To uz mas jako najeto vic nez ja ci co?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
siso napsal:
tá shitová reťaz mi to všetko zožrala tak to chcem pred sez. meniť
a co ti zozrala?
Ja jsem si (nejspis) wapkou znicil gumicky.. takze taky musim menit.
17 cm
Pastorek 16 (17) zubů cca 470 kč
Rozeta 42 zubů -----bohužel zatím nemám v katalogu
Řetěz 525 116 čl ----výběr je na každým značka pevnost typ těsnění od toho se odvíjí cena
prověřím dostupnost te rozety a kdyžtak písnu
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
petrj napsal:
Když už budete měnit řetězovku, neuvažujete o scotoileru??
Toto jako není špatný zařízení ne třeba při dálkových přesunech myslet na mazání ale pok si někdo myslí že vyhrál tak nic není bez udržby ani tan kardan .
Upravil swat dne 20.03.2009 10:35
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
MILAN napsal:
Toto jako není špatný zařízení ne třeba při dálkových přesunech myslet na mazání ale pok si někdo myslí že vyhrál tak nic není bez udržby ani tan kardan .
ja o scottoileru trochu uvazuju, na druhou stranu mne rucni mazani nuti motorku kazdych cca 750km alespon zakladne zkontrolovat, coz se hodi...
17 cm
JA MÁM MAZANIE REŤAZE CLS-200 JE TROCHU DRAHŠIE ALE MOŽNOSŤ REGULÁCIE POČAS JAZDY ZVÝŤAZILA , NA TT-SLOVENSKO SÚ BLIŽŠIE INFO. JA SOM ZATIAL SPOKOJNÝ NAJAZDIL SOM S NÍM 10 000 KM.
siso napsal:
JA MÁM MAZANIE REŤAZE CLS-200 JE TROCHU DRAHŠIE ALE MOŽNOSŤ REGULÁCIE POČAS JAZDY ZVÝŤAZILA , NA TT-SLOVENSKO SÚ BLIŽŠIE INFO. JA SOM ZATIAL SPOKOJNÝ NAJAZDIL SOM S NÍM 10 000 KM.
tak panove... mam DRUHOU retezovku original BMW puvodni...
na prvni jsem najel 17 tisic a byla na vyhozeni total, aktualni ma 13 tisic a v BMW v Regensburku prohlasili, ze cca 5 tisic max a vyhodit
Tak nevim, co delam spatne.. asi koupim DID... ac jezdim dost mesto, tak se mi nechce menit temer co pneumatiky, to novy retez.
17 cm
no je to jasny, jezdis strasnou pilu a pak se nediv, ze Ti retez odchazi...kdyby jsi trochu zpomalil na nase tempo, urcite by retez mene trpel......a vydrzel by dele...alespon to, co vydrzi dozivotni napln v kardanu na GS 1200...
Vjetrnik napsal:
no je to jasny, jezdis strasnou pilu a pak se nediv, ze Ti retez odchazi...kdyby jsi trochu zpomalil na nase tempo, urcite by retez mene trpel......a vydrzel by dele...alespon to, co vydrzi dozivotni napln v kardanu na GS 1200...
doživotí ?? kolik km to zhruba u 12gs je ? víc než 15 000 ?? Když sem občas juknu tak první vlákna začínají --R 1200 GS nedojede domů...;12 GS jede hůř...; Nádrž ukazuje nesmysle...;
www.lc8adv.cz
Vjetrnik napsal:
pro ostatni: jezdi tak v prumeru o 20-30km/hod RYCHLEJI nez ja... plyn, brza, zatacka, plyn brzda, starenka, plyn, plyn plyn... cedule obce, plyn, materska skolka, mala holcicka vencici svou zelvicku.. plyn... prudka zatacka, brzda, brzda atd
Ja kdyz jedu sam snazim se jezdit uplne plynule, brzdim hlavne motorem...
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: kdyby jsi Kubo nekecal...uz jsi nas videl brzdit??? natoz pred zatackou...
aha... tak vam zase blbne CAN... to je na dvanactce normalni, ne?
17 cm
...nahodou ted s novymi kotouci je brzdeni zabavou...ale radeji to moc nepokousim, abych je zase nemel zvlnene......vsak to znas, kdo brzdi, ten ztraci...