Jdeme s Kasakem v pátek jdu pro lístky nelze nejít
Bobe, nestíhám, vezmeš mě taky dva? Peníze ti pošlu a nebo se můžu stavit v neděli odpolko u tebe.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zdar,
tak jsem kupoval lístky na Rammstein. A protože vznikl nějaký problémek (no prostě jsem to spletl a po.sral) tak mám k dispozici navíc 2 lístky na stání k prodeji. Je to na stání do toho hlavního velkého prostoru (tedy ne hned u stage).
Kdyby někdo chtěl, mám tu rezervaci a můžu poskytnout za stejnou cenu, kterou chtějí zaplatit. Tedy 2 lístky celkem za 2.980,-Kč.
Doručím poštou nebo možno osobně na místě nebo Zlín a okolí.
Vím že tam o to byl velký zájem a tuším už je to skoro vyprodáno...
Rezervace platí od teď 3 dny. Pokud to nezaplatím, lístky propadnou.
Upravil Pivos dne 25.11.2016 12:15
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
Zdar,
tak jsem kupoval lístky na Rammstein. A protože vznikl nějaký problémek (no prostě jsem to spletl a po.sral) tak mám k dispozici navíc 2 lístky na stání k prodeji. Je to na stání do toho hlavního velkého prostoru (tedy ne hned u stage).
Kdyby někdo chtěl, mám tu rezervaci a můžu poskytnout za stejnou cenu, kterou chtějí zaplatit. Tedy 2 lístky celkem za 2.980,-Kč.
Doručím poštou nebo možno osobně na místě nebo Zlín a okolí.
Vím že tam o to byl velký zájem a tuším už je to skoro vyprodáno...
Rezervace platí od teď 3 dny. Pokud to nezaplatím, lístky propadnou.
Kašáku,Skyppy,Medík povedlo se,ale bylo to o chlup v 13hod bylo posledních 44 lístků ted je už vyprodáno.U podia se nešlo přihlásit hned v 9.
Bob přiložený následující obrázek:
zetor napsal:
Takže si sehnal Bobe k pódiu, nebo ne?
Zeturku bohužel od rána pódium bez šance,zkousel jsem na slečnu cokoliv,snazila se,ale nepustilo ji to do systému ve 13hod posledních 44listku na celej koncert.
No v 9:15 už byly všechny lístky přes online vyprodaný...kámoška stála od 8:00 až do otevíračky v 9:00 tady v ČB před krámem ve frontě, aby je dostala...
Bob napsal:
Kašáku,Skyppy,Medík povedlo se,ale bylo to o chlup v 13hod bylo posledních 44 lístků ted je už vyprodáno.U podia se nešlo přihlásit hned v 9.