Zajimava, sice trochu tezka, ale ma vsechno co chci. Puvodne jsem byl rozhodnutej pro Airoh S5, ale takhle si pockam na jarni vystavu a poradne si ji tam vyzkousim proti konkurenci.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Ja jsem po zkusenosti s EXO-1000 komunikoval se Scorpionem v USA a neustale se doptaval, v jakem stadiu vyvoje endurohelmy jsou. A ted prisel tenhle model. Cekal jsem na ni dlouho, urcite ji chci videt. Pro fotografa idealnejsi, nez Nexx, o ktery se take aktivne zajimam.
No tak ta se mi libi taky. Ja vahu nejak neresim. Jezdil jsem klapacku. Ted mam enduro helmu a na te mi vyhovuje stitek, ktery chrani plexi pred poskrabanim treba pri odlozeni prilby a zaroven mi vyhovuje perfektni vyhled a hodne mista pred pusou. Ale musim priznat, ze mi to otvirani obcas chybi. Takze priste bude all in one i s tim, ze bude tezsi.
Splněný sen moje 1100GS
My budeme zkouset nekdy na prelomu leden-unor a pokud bude OK, poridim nam je. Zkouska ale bude jen v obyvaku. Vyzkouseni na moto az za lepsiho pocasi. Mam zazimovano.
Tak podle odpovědi od Scorpion je americká a evropská verze rozdílná jen v homologací.
"Thank you for contacting Scorpion USA. The AT950 and ADX-1 have the same features, the difference is that the AT950 is only DOT approved for the US market, and the ADX-1 is only ECE approved for the European market. "
HonzaMT napsal:
Jeste ma AT950 pestrejsi nabidku barev, nez ADX-1. Ty jsou takove celkem nevyrazne. Ale stejne na ni mam zalusk. Recenze na AT950 vypadaji priznive.