Nemate nějaky šikovny odkaz mimo facebook,jako byl loni?Aby tam byli jednotlive etapy,sledovani jednotlivých jezdcu v etapě atd.Dík.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Stage 3
SAN MIGUEL DE TUCUMÁN -S AN SALVADOR DE JUJUY
780 km
Dneska čeká Ondru náročná etapa, při které závodníci vystoupají až do 4950 mnm
Celkově měří 780 km, z toho 364 km tvoří rychlostní zkouška.
Ondra by měl startovat z 20. mista zhruba ve 4:42 místního času.
Bohužel na prvním WP se celkem zdržel a dost se propadl ke 40.tému místu, teď to vyrovnává ale pořád je spíše kolem 30tého místa...
Upravil HonzaGS-SV dne 04.01.2017 13:36
Tak z lidí co sleduju se dnes daří pouze Remusovi.Jakes podle mne skoncil.Svitko mel najednou zasek pul hodiny,Laia ktera jela 12ta to samé.A to samé Engel.A Pabiska byl najednou 103 a kdo ví jestli jede.Zajímavá a asi hodne nárocná etapa.
Tak jestli se v tom dobre orientuju,tak dnesní etapa kvuli spatnemu pocasí ukoncena.Remus muze být myslím spokojenej.Stvát to asi bude Svitka,protoze se slusne posouval dopredu.Pabiska nakonec pokracoval s velkou ztratou,ale myslim,ze mu chybí jeden WP.
6. etapa je zrušená, leje celej den, bivak plave ve vodě, bude jen přesun do La Paz
Considering the extreme climatic conditions and that some drivers are still on the stage course,
Considering that is impossible to bring the vehicles of all participants back to the bivouac and prepare the next stage in the
best conditions
Considering that people of the organisation in charge of the reco of tomorrow’s stage course informed that the road is
unpracticable
The 6e stage of ORURO-LA PAZ has been cancelled.
Hodím sem aspoň nějaký videa z předchozích etap, bo nebyl čas
Skoda,fakt jsem se těšil!
Kdyby ji nezrusili,tak by udajně zavodníci odmítli nastoupit. https://www.sport...l#hp-artclTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!