Ničím zajímavé, koncepčně přes 30-40 let zastaralé, designově úplná tragedie... kolem 100 000Kč jsou mnooohem zajímavější motorky...
Upravil HonzaGS-SV dne 20.01.2017 19:10
za 60 i s DPH na jezdeni pro rohliky mozna ..... ...uz jsem to psal skoro pred 20ti lety, ze takhle mela Jawa po revoluci zacit... ..dat se do kupy s Taiwanem ... ... ted uz je pozde.... .uz by mel nekdo tu pracku na EU dotace dorazit a rozehnat...
Upravil Bubak dne 20.01.2017 19:13
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
To je pecka To půjde na dračku
Nevíte,kde si můžu jednu hned objednat?...ať jsem taky jednou první,kdo má objednáno něco,na čem nikdy neseděl
...a hlavně...je to český,tak můžu bejt hrdej vlastenec...na MS v hokeji, to celý polepím vlajkama...už teď se tetelím nedočkavostí ...asi hned založím vlákno se zkušenostmi z provozu ...aby bylo vidět,že jsem první
a každej,kdo to haní,tak závidí Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jestli se dobře pamatuji náš Miloš po návštěvě Čínského prezidenta sliboval česko-čínskou spolupráci. Tak že by to nemohl být jeden ze slíbených plodů?. J.C.
Já bych to zase tak nezatracoval. Retro teď letí, příznivců Jawy je pořád dost a ten design také není tak hrozný, každopádně lepší než předchozí modely (650, 660). I zacílení do nižší cenové hladiny je v pořádku a lepší, než megalomenské projekty ve statisících. Když to bude první vlaštovka a bude se pokračovat i jinými modely, proč ne?
To je ale motor uplne na nic.gdo to bude kupovat ? Pro mladochy je to slaby a hnusny a my stari uz mame bmw...mozna tak 70+ do lesa na huby... Ated dostanu este od mistnich duchodcu do drzky ze sem je urazil, no nic mate u me chlapci kafe s rumickem
Kupredu spatki ni krok...
Nebyl jsem nikdy fanda značky a v dobách 2taktní éry Jawy jsem raději jezdil na MZ250,protože nepotřebovala každých 6000km půlit motor,opravdu "jela",brzdila a dalo se na ní vyjet s jistotou návratu. Osobně považuji za funkční a ve své době konkurencesvhopné Jawy jen modely OHV a relativně spolehlivé asi jen 2taktní 250ccm.
Každopádně tahle nová Jawa je asi to nejhezčí, co po revoluci chce poslat na svět, i když to bude jen asiat a přišlo to s 20ti letým zpožděním.
U mě bude mít tento pokus stejnou hodnotu jako její předchůdci = zbytečného výrobku, který jí už nedokáže navrátit lesk a slávu. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
HonzaGS-SV napsal:
Sorry ale taková Honda CRF250L je s něčím takovým nesrovnatelná...
To je otázka vkusu a priorit, ale minimálně kvůli servisní síti bych volil třeba tu Hondu mnohem raději.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jen by mě zajímalo, kolik peněz z dotací se do Jawy nalilo za posledních x let. Asi to bude slušný "tunýlek"....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
To co představili kuci z Jawy na ofic. foto, no nevím... Vypadá to odfláknuté všechno kvůli ceně.
Ok, chápu snahu udělat levnou motorku. Ale ta 350 OHC, to je fakt na první pohled hnus. A i ta 660 když se podívám na vedení elektriky, chlazení atd. To tam kluci asi házeli vidlema. Taková ostuda pro JAWA.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven