Zdar pánové,jezdíte E-08 někdo ??? Co ten rychlostní index místo "V"je tam "H" to by mohl být třeba u nehody možný problém s plněním u pojišťovny .... ? Dík ..
E-08 jsou také M+S, takže rychlostní limit je nižší. Už se to tu probíralo, že stačí vylepený štítek v zorném poli řidiče, s omezením rychlosti. Já mám v TP M+S s nižším limitem napsané, nevím, zda to musí být. 210 na ní stejně asi nepojedeš
Upřímnost nadevše
M+S je i na moto gumách? Aha,takto mám teda nedostatky :-) já bláto ani ve sněhu nejezdím , tak by mě to ani nenapadlo... vylepený štítek v zorném poli,tak to taky slyším poprvé,to jako že mě to má upozornit abych nejel rychleji,jo? To je asi prdel,že? :-)
zdenek1 napsal:
Zdar pánové,jezdíte E-08 někdo ??? Co ten rychlostní index místo "V"je tam "H" to by mohl být třeba u nehody možný problém s plněním u pojišťovny .... ? Dík ..
ne...nikdo tady E 08 nejezdí a ty seš první člověk,co tohle řeší, za celou desetiletou historii tohoto webu
hlavně nepoužívej tlačítko "hledej" a radši se stokrát zeptej na stejnou blbost ...a když ti i přes to všechno někdo po stý odpoví,tak ho nařkni,že je to prdel...gratuluju ti
Upravil Mr GS dne 26.01.2017 08:07
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
zdenek1 napsal:
ne...nikdo tady E 08 nejezdí a ty seš první člověk,co tohle řeší, za celou desetiletou historii tohoto webu
hlavně nepoužívej tlačítko "hledej" a radši se stokrát zeptej na stejnou blbost ...a když ti i přes to všechno někdo po stý odpoví,tak ho nařkni,že je to prdel...gratuluju ti
Ty máš nějakej mindrak. Ať čtu jakýkoliv článek, tak se do někoho navazis. Každej není holt tak inteligentní jako ty.
Upřímnost nadevše
zdenek1 napsal:
Já nikoho nenařknul ,nebo snad tebe se dotýká pokud člověk napíše dotaz jestli si nedělá prdel ? Místo pěti řádků vypisování o hovně jsi mohl poslat odkaz na nějakou tu diskusi,a pokud se ti zdá můj blbý dotaz blbý,tak prostě nereaguj .... je to tak jednoduché. Snad jsem tě moc nenařknul ?! Jo a třeba takový Joe mne na rozdíl od tebe nasměroval ....
zdenek1 napsal:
A to chceš jezdit s lidma od Milana Holýho a jeho Enduroškoly na moto výlety? Bože takovej arogantní ****, většího ****a jsem neviděl. Přestaň se už konečně navážet do lidí ty zkrachovalej chrudimáku. Styď se !!!
zdenek1 napsal:
Předpokládám že máš v TP index V ? Dej na moto V a H tam necpi, pokud chceš jezdit v pohodě a nebát se. Dej tam mitas terra force mají index 69V TL. Ona ta guma na tom bude stejně jako ta 08 ka akorát na silnici je terra force jak lepidlo. Zeptej se Vojty Polickýho, má ji na 1150ADV a byl s náma Rumunsko a v pohodě . Šotolinu dala a na mokru je jako doma
Co se týče NEplnění ze strany pojišťovny při nehodě, tam je to individuální a každá si to dělá po svém.
vorel napsal:
nebreč, já si to už bez toho folklóru ani neumim představit
Máš pravdu. Dříve funkci "prudiče" na fóru zastával Hix, dnes je to Peťánek...
Taková štika v rybníku (jen kalí vodu)...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
zdenek1 napsal:
Předpokládám že máš v TP index V ? Dej na moto V a H tam necpi, pokud chceš jezdit v pohodě a nebát se. Dej tam mitas terra force mají index 69V TL. Ona ta guma na tom bude stejně jako ta 08 ka akorát na silnici je terra force jak lepidlo. Zeptej se Vojty Polickýho, má ji na 1150ADV a byl s náma Rumunsko a v pohodě . Šotolinu dala a na mokru je jako doma
Co se týče NEplnění ze strany pojišťovny při nehodě, tam je to individuální a každá si to dělá po svém.
zdenek1 napsal:
Já nikoho nenařknul ,nebo snad tebe se dotýká pokud člověk napíše dotaz jestli si nedělá prdel ? Místo pěti řádků vypisování o hovně jsi mohl poslat odkaz na nějakou tu diskusi,a pokud se ti zdá můj blbý dotaz blbý,tak prostě nereaguj .... je to tak jednoduché. Snad jsem tě moc nenařknul ?! Jo a třeba takový Joe mne na rozdíl od tebe nasměroval ....
Trocha sarkazmu a jaký to způsobí pozdvižení
Tak to se ti teda omlouvám...já nejsem zvyklej na tak netykavou společnost
Mě jen vždycky přijde zbytečný,když někdo řeší nějakou běžnou věc v několika vláknech současně,jak kdyby šlo o život...tím následně vzniká chaoz i v tom vyhledávání a už je tady řada věcí prakticky nedohledatelná, protože se všechno zbytečně zakládá znova a znova.To je všechno
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
pepanek1150 napsal:
říkám furt...má tady být jedna schránka jen na pneu...neboť toto téma je nekonečné
Přesně... hledám tady nějaké informace a téměř se plevelem a stopadesáti vlákny "jaké gumy" nemohu dohrabat do konce...
Tak asi založím další:-)
přesně vystiženo, tak to je...
na fórech jsou k tomu administrátoři, aby dělali mimo jiné, pořádek ve vláknech. Jenže když tráví volné chvíle tvorbou ve fotoshopu, tak jim na úklid ve fóru nezbývá moc času
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Takže co z toho plyne? Než se prohrabávat stovkou vláken (bohužel už to tak je) k tématu který hledám - tak je v pohodě založit nový a kdo chce odpoví ne? Stejně se tady v drtivé většině probírají totální lejna.
Upravil Mardock dne 03.02.2017 14:45
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
F) Technické požadavky na výbavu vozidel koly, pneumatikami a protiskluzovými řetězy:
1. Vozidlo musí být vybaveno tak, aby konstrukce, provedení, rozměry a huštění pneumatik odpovídalo podmínkám provozu, zejména největší povolené hmotnosti vozidla, povoleným zatížením připadajícím na nápravy a jeho nejvyšší konstrukční rychlosti. Rychlostní kategorie pneumatik musí být shodná nebo vyšší, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla.
2. V případě vybavení vozidla zimními pneumatikami, dle odstavce 13 s nižší kategorií rychlosti, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla, musí být uvnitř vozidla a na vždy viditelném místě z pohledu řidiče upevněn výstražný štítek, který udává nejnižší hodnotu maximální rychlostní kapacitu pneumatik pro jízdu na sněhu. Údaj na nálepce stanovuje nejvyšší přípustnou rychlost vozidla s namontovanými zimními pneumatikami, která nesmí být při provozu vozidla překročena. Upozornění formou nálepky může být nahrazeno zařízením trvale nainstalovaným ve vozidle, například palubním počítačem.
acsroman napsal:
F) Technické požadavky na výbavu vozidel koly, pneumatikami a protiskluzovými řetězy:
1. Vozidlo musí být vybaveno tak, aby konstrukce, provedení, rozměry a huštění pneumatik odpovídalo podmínkám provozu, zejména největší povolené hmotnosti vozidla, povoleným zatížením připadajícím na nápravy a jeho nejvyšší konstrukční rychlosti. Rychlostní kategorie pneumatik musí být shodná nebo vyšší, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla.
2. V případě vybavení vozidla zimními pneumatikami, dle odstavce 13 s nižší kategorií rychlosti, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla, musí být uvnitř vozidla a na vždy viditelném místě z pohledu řidiče upevněn výstražný štítek, který udává nejnižší hodnotu maximální rychlostní kapacitu pneumatik pro jízdu na sněhu. Údaj na nálepce stanovuje nejvyšší přípustnou rychlost vozidla s namontovanými zimními pneumatikami, která nesmí být při provozu vozidla překročena. Upozornění formou nálepky může být nahrazeno zařízením trvale nainstalovaným ve vozidle, například palubním počítačem.