Sedlo je origo BMW. Motorka byla koupena při 500km. Změnilo se přepákování a sedlo zůstalo. Nyní má najeto 8tis. Doufám, že to je snížené:-) Přikládám foto.
Spoilt přiložený následující obrázek:
Spoilt napsal:
Sedlo je origo BMW. Motorka byla koupena při 500km. Změnilo se přepákování a sedlo zůstalo. Nyní má najeto 8tis. Doufám, že to je snížené:-) Přikládám foto.
Díky za rychlou reakci a fotky, bohužel tohle je klasické F 650 GS, mám Dakara a nejsem si jistá, zda-li by to sedlo
bmwgsa napsal:
Bud si jista ze to sedne. Jsou totiz uplne stejné...
No, napasovali jsme to tam nakonec, ale úplně stejné to není - moje Dakarové tam jde jako po másle, a to z GS šlo o poznání hůř... trochu se to liší, ale dá se to tam dát.
Mám Dakara měsíc a tak jen sbírám informace.
Zatím se tady psalo o "normálním" sedadle a o sníženém sedadle, ale matej píše o vysokým a standardním?
Existuje tedy sedlo
-standardní
-snížené a
-vysoké?
Tady tři možnosti?
Jezdím mnoho let, ale málo km.
George napsal:
Zatím se tady psalo o "normálním" sedadle a o sníženém sedadle, ale matej píše o vysokým a standardním?
Existuje tedy sedlo
-standardní
-snížené a
-vysoké?
Tady tři možnosti?
Promin trochu som to mozna zamotal, standardni na Dakara je "vysoke", standardne na f 650gs je "standardni", znizene (aftermarket) teda znizi dakar o 7cm a f 650 gs o 3 cm.
Tady je to pekne v tabulce: http://faq.f650.com/GSFAQs/Lowering_Kit_FAQ_GS.htm
Ja mam celkovu vysku Dakara 870mm, standardne sedlo mi udela 830mm.
OK! Dík za vysvětlení!
Tak že asi mám na Dakarovi standardní vysoké, ale vzhledem k tomu že měřím 180 a jsem zvyklý na endura, tak mi to vyhovuje.
Jezdím mnoho let, ale málo km.