Zdravím celé GS forum, mám malé dilema budu kupovat 800gs funglovku a pořád se nemůžu nějak rozhodnout mezi 800gs a 800gsa.Za vaše plusy a mínusy,případně vaše zkušenosti budu moc vděčný Děkuji.
dave807 napsal:
Zdravím celé GS forum, mám malé dilema budu kupovat 800gs funglovku a pořád se nemůžu nějak rozhodnout mezi 800gs a 800gsa.Za vaše plusy a mínusy,případně vaše zkušenosti budu moc vděčný Děkuji.
a co chces jezdit?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
GSA je hezčí, poskytne ti lepší ochranu bo v základu má lepší plexi a schováš nohy za vybouleninu vepředu. Má 24 ltr nádrž oproti 16 ltr, udávaná spotřeba je 4.3 ltr ( dříve bylo 5.5 asi změna palivové mapy?????? Může někdo potvrdit????) v základu nosiš zadních kufrů. GSA váží 232 kg GS 217 kg. GSA má o chlup vyšší sedlo.
A jak píše náš 800guru Kuba, " a co chceš jezdit" ?? je v podstatě fuk. Obě zvládnou to stejný, limit je jen jezdec.
Po zkušenosti z TA 700 tak nějak všechno ale určitě ne hard off na to jsou iné stroje.Loni jsem zkoušel 800gs a je výborná ale to gsa mně láká kvůli tomu že to má už vše v základu.GSA my přijde taková dotažená a je vyšší v sedle.Cenovej rozdíl tam tak velikej už není.
dave807 napsal:
Po zkušenosti z TA 700 tak nějak všechno ale určitě ne hard off na to jsou iné stroje.Loni jsem zkoušel 800gs a je výborná ale to gsa mně láká kvůli tomu že to má už vše v základu.GSA my přijde taková dotažená a je vyšší v sedle.Cenovej rozdíl tam tak velikej už není.
Takze sis vlastne odpovedel sam ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
dave807 napsal:
Po zkušenosti z TA 700 tak nějak všechno ale určitě ne hard off na to jsou iné stroje
no a nechces si spis koupit dvanactku?
kúpil jsem oboje nove a pomer cena/vykon ma priznivejsi LC...
17 cm
chapu.. nicmene vyrazne lip jede na silnici, ma telelever, lepsi svetlo, mensi turbulence u hlavy jezdce, lip brzdi, kardan, nizsi teziste a trochu chranena noha pred ucvaknutim autem...
ale pokud mas jadnej rozpocet..
17 cm