Pánové, bacha na viditelnost na slunci, je to dělaný do aut. mám něco podobného a na přímém slunku místo čísel jen bílí osmičky, červenej svit segmentů číslic zanikne.
Tak jsem ho dnes zakoupil a dal na motorku na zkoušku vedle toho hranatého teploměru od LOUISE.Jsou od sebe tak 10cm a LOUIS hlésí 10,6st C a ten do zásuvky od KELLY 14,3st.C. Přišlo mi to divné,tak jsem vzal dalšího LOUISE z druhé motorky.Lojzové se shodli a ukazovali stejně.
Já ten solar mám na 1150 a mám ho už čtvrtý rok. Asi před dvěma lety přestal fungovat a tak jsem objednal nový. Ale než přišel, tak jsem ten starý rozdělal a našel uvnitř baterii (takovou tu knoflíkovou), tak jsem ji vyměnil a funguje dál. Ten co jsem objednal leží na poličce v dílně. Ta baterii je tam pravděpodobně jako hlavní zdroj napájení a ten solární panýlek jen prodlužuje její životnost. Je to ale jen spekulace.
dal jsem ten solar do nerez drzaku kam se jen zacvakne a cidlo umistil do drzacku pod zobak myslim ze to vypada dobre a funguje perfektne
Upravil ledecak dne 02.05.2017 09:53