pani, urcite to tu uz bolo diskutovane xy krat, dovolim si znova toto tema otvorit
potrebujem na sezonu vymenit pneu, mal som na GS LC klasiku Michelin Anakee 3. bol som docela spokojny. ako citam recenzie, tak su podla nich aj lepsie pneu. teda ktore vysli lepsie v testoch
jazdim primarne silnici, sotolina minimalne. potrebujem aby mala rozumny najazd, drzala co najlepsie v zatackach a nezradila ma na mokru pri dlhych vyletoch.
Mám zkušenost jen s Touranckama. nexty jsem nezkoušel, ale obyč tourancky jsou gumy pro blbý a proto je obouvám. Vydržej dlouho, podržej kde maj. Experimentoval jsem s kde čím a vrátil se zase k nim. Tolik za mě. Na blbnutí mám druhý kola s Mitasama. Mitasy 07 taky nejsou špatná volba, když vydržíš ty první dva litry, než přestanou klouzat, ale já je neměl, měl je kamarád na TA. Nájezd neskutečnej.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hlavne ne tourance next . Na vzduchaci funguji a na LC se to nepovedlo a vibruji do riditek a budes nasranej. Dej tam pirelli trail 2 ja je obuju letos zas je to pecka guma.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Souhlas se servisákem. Jezdím je taky. Po ojetí chci zkusit nový Mitasky Terra force, teda jestli budou v našem rozměru. 07 bohužel na lc nedělají. Teda nevím o tom. Jen na vzducháče.
oranžová dvanáctka
servisak napsal:
Hlavne ne tourance next . Na vzduchaci funguji a na LC se to nepovedlo a vibruji do riditek a budes nasranej. Dej tam pirelli trail 2 ja je obuju letos zas je to pecka guma.
Kolik ti najedou ty Pirelli, potřebuji najet 13500 naráz bez výměny, dají to?
Dal bych Continental Trail Attack 2 nebo Pirelli Scorpion Trail 2 - oboje jsem na LC jezdil a oboje se chová výtečně.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
servisak napsal:
Kolik ti najedou ty Pirelli, potřebuji najet 13500 naráz bez výměny, dají to?
Nevim. Nikdy jsem tolik na sade nenajel. Ale kdyz se budes sourat tak to asi daj.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tonda napsal:
Dal bych Continental Trail Attack 2 nebo Pirelli Scorpion Trail 2 - oboje jsem na LC jezdil a oboje se chová výtečně.
Souhlasim a doplnim, ze Pirelli ST2 jsou lepsi na mokru nez Conti TA2. Na asfalt aktualne neni lepsi obuti...
Najezd na zadnim 5-9 tis km, predek kolem 10-12 tis km...
mně kmitaly, reklamoval jsem, dostal jsem novou. ještě jsem neměl potřebu je nazout, ale jak vidím, je nás takových víc. a to už je na zvážení
pod trvalým dohledem
rick napsal:
Souhlas se servisákem. Jezdím je taky. Po ojetí chci zkusit nový Mitasky Terra force, teda jestli budou v našem rozměru. 07 bohužel na lc nedělají. Teda nevím o tom. Jen na vzducháče.
Sakra, LC má jinej rozměr? tak to jsem nepostřehl. Inu, novoty
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hlasuji pro Pirelli. Tourance Next mám teď a tedy nic moc - mimochodem k nájezdu - najeto aktuálně 5000 km, předek vzorek 4,4 mm, zadní 6,2 mm. To je poprvé, kdy mi ubývá přední guma rychleji než zadní ...
S Conti TA mám zkušenost v jiném rozměru na Varaderu a souhlasím s tím, že na mokru to není žádná hitparáda.
Bob napsal:
Nebrat tourance next prokmítal jsem si celou loňskou dovolenou.Zde se nás sešlo asi pět se stejným problémem.
Hix ma litaky a trvale pouze a jen Tourance Next .. a ANI jeden fald se mi na jizdy nehne...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
seli napsal:
Hlasuji pro Pirelli. Tourance Next mám teď a tedy nic moc - mimochodem k nájezdu - najeto aktuálně 5000 km, předek vzorek 4,4 mm, zadní 6,2 mm. To je poprvé, kdy mi ubývá přední guma rychleji než zadní ...
...coz je myslim dobre... ja mam rad mekky a prilnavy predni... nebo ty snad rad smyk na predek?
17 cm
rick napsal:
Sakra, LC má jinej rozměr? tak to jsem nepostřehl. Inu, novoty
jasne... a je to cejtit.
17 cm
seli napsal:
...coz je myslim dobre... ja mam rad mekky a prilnavy predni... nebo ty snad rad smyk na predek?
Vidíš, to mě nenapadlo, asi se nepohybuji na "hranici" smyku předního kola. Abych tedy jen Tourance Next jen nehaněl, za sucha v zatáčkách fakt drží - je to silniční guma jak vyšitá. Ovšem na mokru - hadi na silnici - to je potom pěkné ródeo.