Ahoj,
tak jsem si kontroloval příslušenství, které jsem dostal s motorkou a zajímalo by mě co vše sebou vozíte. Také by mě zajímalo, na co bych mohl použít klíč, který je na obrázku třetí zleva a klíč první zprava.
Pol přiložený následující obrázek:
[41.25Kb]
Upravil Pol dne 15.02.2009 15:34
BMW GS 1200, Yamaha XTZ 750 www.roadbook.cz
Rád bych si tuto sadu doplnil o potřebné věci. Co tedy všechno vozíte sebou ?
Na internetu jsem našel tuto sadu, která se mi zdá docela dobrá.
[28.37Kb]
Upravil Pol dne 15.02.2009 22:04
Dopln jeste klic na predni i zadni kolo, to je asi nejdulezitejsi.
Ale jinak teda naradi u GS fakt smesny. Sroubovak, kterej je uplne k nicemu a zadnej pouzitelnej klic k cemukoliv.
Tato souprava s kompresorem je také zajímavá. Uvažuji, že si v Obi koupím malý kompresor za cca 250,- Kč a sundám to plastové pouzdro. Měl bych dosáhnout kompresoru, který je na obrázku.
Pol napsal:
Tato souprava s kompresorem je také zajímavá. Uvažuji, že si v Obi koupím malý kompresor za cca 250,- Kč a sundám to plastové pouzdro. Měl bych dosáhnout kompresoru, který je na obrázku.
Takovouhle sadu vozim,z OBI za 250.- bude ten kompresor jen podobnej,ja jeden zpalil skoro hned,pak jsem koupil sadu z http://www.motopu... a kompresurek maka paradne,kvalitni zpracovani,pekne dava,proste spokojenost a cena taky dobra.
Upravil xavier dne 15.02.2009 22:26
Aktualne 1250 GSA HP
Pol napsal:
velmi slušná sada, dej sem prosím odkaz, kde že jsi to našel??
Tak ten můj obrázek jsem si uložil z Ebay a už jsem ho tam nenašel, ale jak píše Xavier, tak na stránkách http://www.motopumps.com je něco podobného.
já vozím origo nářadí, doplněnou komplet sadou torxových klíčů, nějaké elektro pásky+sadu lepení s knoty a bombičkami...a k tomu klasický multifunkční klíč s kleštěma...ale doufám, že když to vezu, že to nebudu potřebovat ...ještě není od věci americká páska...
ale bez torxů bych nevyjel, přeci jen není čas od času od věci projít některé šrouby...a to nemluvím o KTM ale o GSA
Pol napsal:
Pol napsal:
Na kolik vyjde tato gola a kde jde sehnat?
Fotografie sady, kterou jsem sem dával, jsem zkopíroval z ebay. Bohužel jsem ji tam už nenašel a ani na inetu. Kdo by o něčem takovém věděl, ať sem hodí link :-)
Nářadí řeším taky. Torxy to je jasný, ale ten klíč na přední kolo ??? Na dílnu mám ořech i klasiku č. 22, ale to je na vožení fakt dost těžký a neskladný. V té sadě na fotce je myslím vidět nějaký malý oříšek, který řekl bych že pasuje právě do předku. Nevíte někdo o něčem takovým ???