Ahoj všichni. Šlo by plexi z f 800 gsa na f 800 gs 2016? Konkrétně se mi líbí to stavitelný puig. http://mojegs.cz/90-plexi
Děkuji za odpovědi a rady.
Upravil Ower dne 29.03.2017 02:18
Samozřejmě to jde, je to jen otázka šikovnosti nebo peněz. Jediné, co ti tam bude chybět je ta hrazda, co má F800GSA. Tu si buď musíš nechat vyrobit, nebo koupit za nehezkých 4773 Kč. Pokud to budeš chtít, napiš mi zprávu.
Děkuju, ale to neni moje parketa něco řezat a předělávat. Takovej kutil nejsem. Potrebuju něco, když jedu do práce a z práce po dálnici, tak aby mi nefučelo všechno do ****u jako teď. Ale, když se jedu druhej den projet po polňačkách, aby to šlo jednoduše dát dolu.
Tak bud Desierto, funkcni ale hnusny jen Wunderlich a jeste myslimted dela posuvny Givi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ide to aj takto: na foto je vyšia verzia, je to aj s hrazdou - dela to kamoš a dla mna velmi pekne a ucinne prevedenie za rozumny peniaz
ale nie je to pleščisklo
vlk přiložený následující obrázek:
vlk napsal:
ide to aj takto: na foto je vyšia verzia, je to aj s hrazdou - dela to kamoš a dla mna velmi pekne a ucinne prevedenie za rozumny peniaz
ale nie je to pleščisklo
A nevadí ti, že přes to nevidíš? Dalo by se to někde vidět naživo?
vlk napsal:
ale nie je to pleščisklo
Nie nevadi, lebo sa cez to nepozeram a mas rovnaku reakciu asi ako kazdy kto to riesi.
Odpoviem Ti inak, otazkami: ako casto sa pozeras cez plexi tesne pred predne koleso? ak to robis v terene, vies ze to nie je spravne? pozri si rozne moto co jazdia rally, vidis ake maju tam pred sebou "steny"
neveris mi? v poho nie si prvy
Samozrejme nazivo sa mozes prist kedykolvek pozriet, k videniu je to v Myjave
Ako som uvadzal, ak sa z nejakeho dovodu obavas vysky tak je k dispozicii aj nizsi stit
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
ale nie je to pleščisklo
Nie nevadi, lebo sa cez to nepozeram a mas rovnaku reakciu asi ako kazdy kto to riesi.
Odpoviem Ti inak, otazkami: ako casto sa pozeras cez plexi tesne pred predne koleso? ak to robis v terene, vies ze to nie je spravne? pozri si rozne moto co jazdia rally, vidis ake maju tam pred sebou "steny"
neveris mi? v poho nie si prvy
Samozrejme nazivo sa mozes prist kedykolvek pozriet, k videniu je to v Myjave
Ako som uvadzal, ak sa z nejakeho dovodu obavas vysky tak je k dispozicii aj nizsi stit
Máš pravdu, že přes něj nekoukam, ale mám to nízký originální. Mě se spíš líbí to vyšší, proto trochu ty obavy z toho, že je to neprůhledný. Můžeš mi prosim zjistit na kolik by to orientačně vyšlo? Dík.
vlk napsal:
ale nie je to pleščisklo
Co za to ?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
robi to kamos, uz som mu pisal ze mu tu robim osvetu, ale nejak sa nechyta - nechodi sem casto. Cinknem mu a dam Vam vediet - trpezlivost
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk