Já mám v plánu Rumunsko s Ivanem a pokud to vyjde, tak bych chtěl znovu na Zakarpadskou Ukrajinu. Takže letos toho moc nebude. Snad příští rok bude úspěšnější.
Velikonoce ve Svaté Heleně v rumunském Banátu a pak tam zůstat do pátku. Bude to kombinace pěší a moto dovči. Potom začátek srpna Balkán (asi zhruba Rumunsko, Bulharsko, Makedonie, Albánie, Černá hoha, CHorvatsko kolem Dubroviku a Bosna Mostar a Sarajevo a pak už dom) Ale uvidíme jak všechno dopadne, takže taky může být všechno i trochu jinak. No, ale směry jsou zadaný
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tondo, všim sis, že jseme napsali ve stejnou dobu stejnej příspěvek, jen v opačném pořadí a ve stejný termín. Jako kdyby jsme opisovali. Třeba se pokáme někde po cestě
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Všim jsem si toho až teď. Kdyžtak se dívej po dvou 1100GS, jedné 1150GS a jednom Transalpovi. Svět je malej. V tom pořadí co ty, jsem to podobně absolvoval v roce 2005, ale bez Albánie, Makedonie a Chorvatska - jel jsem okruh přes SK,H,RO,BG,GR,BG,SCG,H,SK. Letos se právě chci hlavně podívat do Mostaru a Sarajeva - oživit si vzpomínky na dětství, když se jezdilo na dovolený do Jugoslávie. Pak se 2-3 dny válet u moře v Černý hoře a pokračovat dál. Třeba se fakt potkáme.
Jo to se podivám a věřim, že se potkáme. Loni na Krymu jsme potkali Standu Šihovce (alukufry) a jeho kámoše. Jinak Mostar jsem absolovoval v roce 2001 a chodili jsme tam po dřevěný lávce vedle toho klenutýho mostu. Tenkrát akorát jeho kousky lovili z Neretvy a pak v roce 2005, když byl asi 14 dní otevřenej. Je to tam moc pěkný.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Slovensko-Slovensko-Slovensko-Rumunsko 1-Slovensko-Alpy+GaPa-Slovensko-Rumunsko 2-Slovensko-Slovensko-Slovensko. Mezi to ještě asi 6x Čechy (nepočítám běžné vyjížďky). Ivan
Teda Ivane, ty chceš mít letos na adv. půl milionu. To jsem zvědav, co si potom koupíš
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
No a já se chystám pro změnu do Čech.
Asi přes GR,BG,RU, HU SK a stejnými státy ale jinou trasou zpět. Zatím to je spočítané na 7.500 km během 14 dní plus co najedu na místě (v Čechách)
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
tož chlapum co jedou zitra do banatu pekne pocasi, hodne nevsednich zazitku a hlavne prijemnou cestu bez nehod.jo a nezapomenout vochutnat cujku/Cycli/...
Děkujeme za přání a cujku ochutnám (tam to bude ta jedna z výjmečnejch situací, kdy si ji dám). Asi mě to k srdci nepřiroste, ale dám si. Těšim se na pivo a pokec k Pepsimu. Jak my kecáme tady o motorkách, tak oni tam kecaj o pasení koz a krav. Hold jinej kraj. Je to tam parádní, takový to hospodský tlachání a život kolem něj.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jojo, vim o cem je rec.akorat u pepsiho popijime lahvoveho ursusa.na tocene sem si netrouf.kdyz vse klapne tak jedeme do heleny koncem dubna autem, na moto tuty konec kvetna.
Ty vado, já jsem pivař, ale tam jem si dal čtyři točený a po cestě na ubykaci jsem musel zapojit i předek. Je to honěný céóčkem, ale dá se to. Už se těšim zítra na večer. Se asi ze samý radosti zbruním.
Upravil Cycli dne 06.04.2007 18:13
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Ty vado, já jsem pivař, ale tam jem si dal čtyři točený a po cestě na ubykaci jsem musel zapojit i předek. Je to honěný céóčkem, ale dá se to. Už se těšim zítra na večer. Se asi ze samý radosti zbruním.
se ti nevidim my jsme tam loni zazili svatbu a zapojit predek bylo nutny protoze tam byla tma jak v prdeli +stav nepopsatelnej(prezrani,prepiti ursusu cujky i koralky)nekteri lezli i krovim
Upravil zmijon dne 06.04.2007 19:11
Tak se tady všuci mějte a my ráno valime. Návrat je v pátek na Slovensko na akci SMF a domů v neděli 15.4.2007 v odpoledních hodinách. Těším se na pokec. Zatím se mějte a pište, ať mám pak co číst.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Marek BMW napsal:
Já bych rád letos víc projel Zakarpatskou Ukrajinu a pokračoval do Rumunska. Do Dolomit bych chtěl také letos "nakouknout" a při té přiležitosti opět GAPA. To jsou vzhledem k omezeným časovým možnostem hlavní plány a pak mám ještě pár menších plánů.
Tak jsme zpátky ze Zakarpandy a z Rumunska (kraj Maramures) 2x1100GS,1x1150GS a 1x XT660R. Vyzkoušeli jsme přechod z UA do RO Solotvina/Sighetu Marmatei - ten ještě loni fungoval jen mezi občany UA a RO a musel se použít buď přechod mezi Chustem a Mukačevem nebo přechod pod Černivci. Údajně je otevřenej pro všechny už 2 měsíce.Tak to třeba někomu z Vás pomůže.