Ahoj...
Koupil jsem poslední verzi navigatoru a docela pravidelně se restartuje nebo sem tam i zatuhne... nestává se Vám to také ? netušíte příčinu ? Včera jsem se vrátil z Korsiky a je to docela otravný, když za jízdy vytuhne... musíte zastavit vyndat z držáku, podržet tlačítko....
Ahoj, mam ju tiez, mne nemrzne ale je velmi pomalá, (velka odozva na klavesnici, pomalé vykreslovanie map atd) v porovnaní so Zumo 590 ktoru som mal 3 predchádzajúce roky
Ahoj, mám rovnež asi dva mesíce a bez problemů. Jediné, na co jsem si musel zvyknout, je rychlost. Spoustu let jsem používal Sygic a ten najde, vypočte a přepočte vše okamžitě. Navigator VI potřebuje mnohem více času, ale hodně záleží na nastavení typu trasy. Také jsem zjistil, že v rukavicích reaguje lépe, citlivěji, než bez nich, ale přesnost není tak velká, musím se hodně soustředit. Na druhou stranu pokud ji používám déle v kuse každý den, tak mi to pak uz ani nepřijde, prostě počítám s tím, že na zadání potřebuji více času. Kratší trasy posílám z telefonu přes aplikaci. Největší výhodou je, že může zůstat v držáku, nikde neplandá žádný kabel a hlavně ovládání kolečkem z řídítek.
Tweety napsal:
Přes jakou aplikaci prosímtě plánuješ a posíláš ty trasy přímo z mobilu ??
asi pres tu Garmini. Mne stve, imho zere silene baterku. nebo zrala.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Od včera mám navigator VI. Navi je cca. rok a půl stará.
Přes noc jsem jí nabíjel pomocí USB na mobil a ráno mi to píše slabá baterie. Teď jsem ji nabíjel v práci cca. 4 hodiny jinou nabíječkou a zase slabá baterie. Je možný, že už je baterka v prdeli? Nebo je na to potřeba nějaká spešl nabíječka?
Díky.
Upravil zetor dne 15.01.2019 11:59
I když vemu normál kabel od mobilu, tak to s počítačem komunikuje. Už jsem dělal aktualizace, ale nějak se mi zdá, že to nedobíjí...
Tak to do ní budu ještě chvíli prát...
Jo a je normální, že ke kraji, jak je ten nápis BMW motorrad navigator VI je jakoby prohlubeň na tom skle? Prostě to není rovný a po přejetí prstem je to cítit.
Upravil zetor dne 15.01.2019 12:30
Jinak ještě jeden dotaz. Po restartu viz. Mildovo příspěvek výše, po vypnutí a zapnutí chce po mně navi výběr jazyka. Vyberu ho, vypnu, zapnu a zase...proč se to neuloží?
Upravil zetor dne 15.01.2019 19:10
zetor napsal:
Můžete mi prosím někdo poradit jak udělat, aby navi po každém vypnutí a zapnutí po mně nechtěla výběr jazyka?
Je to docela otravný...
Naucit se ten jazyk, kterej tam po zapnuti naskoci
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zetor napsal:
Můžete mi prosím někdo poradit jak udělat, aby navi po každém vypnutí a zapnutí po mně nechtěla výběr jazyka?
Je to docela otravný...
asi to detekovano nespravnou vyslovnost, pripadne prizvuk.
Ja bych zacal logopedem a pak by ti tam CZ mela naskocit automaticky...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2