obcas se nekdo na schuzi u Prazaku zmini, jak uz mel rozepsanej/vymyslenej kousavej, pripadne jinak konfliktni komentar...
...a jak se musel hrozne ovladat, aby ho neodeslal...
...treba proto, ze hadat se s telatama je zbytecny...
...a kazit atmosferu taky...
Toz.. do tohohle fora si vzdycky pripisu bod kdy jsem to zvladnul a pro dobro vsech i mne nic nenapsal... ale nekudy ten fstek ven musi
Upravil hicks dne 28.02.2009 14:34
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
28.2.2009 cca 14:15 az 15:30 -- stredne silny premahani, prispevek ani nerozepsan.
Reakce na uzivatele **** (censored .
17 cm
taky občas trpím, ale spíše úrovní některých příspěvků... to trpím jako Hus coby spolutvůrce naší diakritiky
Ale moc pěkný důvod pro založení vlastního vlákna
S diakritikou - no jo, je to příšerný. Já kupříkladu nepíšu interpunkci. Jak píšu, tak mě čárky zdržují Měli by to úplně zrušit
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Slavek napsal:
Jo jo, jestli nemeli Husa nahodou upalit o par let driv, nez prisel s tema nabodenickama ...
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Slavek napsal:
Jo jo, jestli nemeli Husa nahodou upalit o par let driv, nez prisel s tema nabodenickama ...
teď si mě hoooodně pobavil
uplně si mi zvednul náladu, máš za to malý bezvýznamný plus
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
já to neřešímstejně se dovím co chcu,či potřebuji
nezajímá mě tv frdý i nebo mjeký i ale podstata,motorka se mi totiž skládá z podstatných vjecí,fše ostatní buď čtu a užívám si,nebo prostě nečtu
pokud to někomu dělá problém,mě by si najít nějaké yntelygentní fórum
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Já bych nic nerušil, čeština je krásný jazyk, všechny tyhle nabodeníčka dělají češtinu vyjímečnou takže sláva češtině
chyby ale samozřejmě dělám taky
PS:chudák Hicks, sme mu z jeho fora udělali diskuzi o češtině aby to nebyla další věc která ho vytočí
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
TomasTT napsal:
S diakritikou - no jo, je to příšerný. Já kupříkladu nepíšu interpunkci. Jak píšu, tak mě čárky zdržují Měli by to úplně zrušit
no a taky velká a malá písmena...
Jak kdy. Pokud píšu z PDA, tak tam je tak nepříjemný přepínání velkých a malých, že na to nemám sílu
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
No, ony jsou potřeba i ta nábodeníčka krátká i ta dlouhá....
dnes co-forumista raptor z Bratislavy psal ...."lacný..." .. no a já nevěděl, jestli je to jako laČný nebo lacIný, takže někdy je to problém
dříve jsem tady používal jenom anglickou klávesnici, ale často to opravdu nejde, někdy je zcela pozměněn význam
o pravopisu psát nemohu, jsou lidé (i zde) kteří se s tím potýkají velmi těžce, ale pokud má hlavu a patu to co píšou, přecházím to velmi lehce
cha cha pokud píšou voloviny a ještě s opravdu těžkými hrubkami, pak je to smrtelná kombinace........
mě osobně se jazyky vždycky líbily, jsem tady dvacet let a češtinu používám jak je pochopitelné jenom velmi vzácně... no a psanou češtinu poslední dva roky co máme to fórum.... no tak to ještě docela zvládám, až mě to překvapuje..
Upravil Doc dne 28.02.2009 22:08
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Slavek napsal:
Slavku PRESNE... tohle tvrdim uz delsi dobu... trpime protoze nemci si dali s barbecue nacas
17 cm
Marcela napsal:
taky občas trpím, ale spíše úrovní některých příspěvků... to trpím jako Hus coby spolutvůrce naší diakritiky
Ale moc pěkný důvod pro založení vlastního vlákna
diakritika je jednoduse nase nekompatibilita se Zapadnim svetem...
jeste ze Hus nestudoval na dalnem vychode, mohlo to dopadnout jeste hur
17 cm
falcons napsal:
PS:chudák Hicks, sme mu z jeho fora udělali diskuzi o češtině aby to nebyla další věc která ho vytočí
mne to nevadi... diakritika je pro mne otravny cesky typograficky fetis
a s rozlicenymi cestinari o tom diskutuju docela rad... ja pisu bez diakritiky proste proto, ze v dobe meho nastupu na BBSky a internet... se psalo bez diak... ze se se pak natahly česky pisici hordy je prosty fakt, ktery mne ovsem nedonuti psat jinak... nebo alespo ne ted.
17 cm
Já taki teda trochu přispjeju do mlejna,k diaeletrice se rači vijadřovat nebudu. Rači nasadim kufri a jedu nakůpit do Hodonína mám práznů lednicu
Kupredu spatki ni krok...
Dřív jsem psal bez diakritiky a bylo to takový divný, tak jsem se naučil psát tak nějak s ní. Je fakt, že mě nebaví dělat ň,ď,ť a takovýhle písmenka, tak to většinou nechám bez hačku. Jak píše Bystřické, lidi to pochopí když budou chtít. A číst zprávy bez diakritiky mě tak nijak neva. To mě taky jde. Zvyknul jsem si i na bohumilovnu.....
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Přesně tak. Ještě se mě nestalo, že bych to v tý tvoji řeči nepochopil. Je zřejmě dost příbuzná s češtinou.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi