Pokial viem tak sa spisuje nejaka peticia aby to BMW bralo vazne a spravilo zvolavacku. Ale zatial to zvolavacka nie je. Opravte ma niekto ak pisem somariny.
Upravil janci dne 23.06.2017 21:41
BMW R100GS PD Classic
Svolávací akce už běží, je to na přední vidlice. Mezera mezi chromovou trubkou a vrškem co drží v silentblocích nesmí jít přes určitou mez, jinak se mění trubky, když je v mezích dává se vyztužení. Zavolej do Bmw řeknou ti jestli je vypsána i na tvoji moto.
Upravil DAGR dne 23.06.2017 22:09
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
DAGR napsal:
Svolávací akce už běží, je to na přední vidlice. Mezera mezi chromovou trubkou a vrškem co drží v silentblocích nesmí jít přes určitou mez, jinak se mění trubky, když je v mezích dává se vyztužení. Zavolej do Bmw řeknou ti jestli je vypsána i na tvoji moto.
Diki ze si ma opravil, pojdem aj ja do BMW nech to skontroluju
BMW R100GS PD Classic
Bedo, skontrolovat si to vies za 2 minuty aj sam.
Ale, v pripade, ze tam nemas medzeru, BMW tam malo dat vystuz.
Ak tam mas medzeru, mali by sa vymenit vidlice a nasledne dat vystuz.
Problem bude v tom, ze nejsiu nahradni dily. V Inveltu mi rekli, ze to zkontrolujou a pak pripadne objednaji znovu. Ve Stratosu mi doporucovali, ze by bylo dobry s tim chvili jeste jezdit, aby se zavada/mezera projevila - nechapu. Jinak ory motka (kdyz je v poradku) vypadne z databaze. Nicmene minimalne na tech vyztuhach budu trvat.
Poslední info z INVELTu - nejsou díly, mám si zavolat začátkem srpna.
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)