nevíte jak správně proměřit altík na 1150 gs, estli dává co má?. Přes noc jsem už nenastartil. Kontrolka normálně zhasíná. Kolik a kde bych měl pls naměřit než se pustím do utrácení za baterku atd.
Jo a baterka je tam dva roky.
po dvou letech ?.. Krásná práce. A když koupim novou tak nastartím ohreju a melo by se dostavat do baterky těch 13,8 az 14,2 V?. V pačném případě hledat jinde. A nevíte chlapy kde sehnat nejakou dobrou co neco vydrží? A co říkate na ty skvelé lion-ky. Neváží skoro nic ale ta cena...
kup tam obyč Vartu za 1000 kč a neřeš to. nemá smysl vyhzovat peníze za drahy barterky.baterka za 5000 kč stejně nevydrží 5x tolik a nebudeš pak aspon naštvanej.
ještě otazka nemáš tam obyč kyselinovou baterku?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
hm, je to samej srot... muže mít vliv stav baterky třeba na to, že když jedu, v noci to poznam, a zmacknu iabs, že pozhasnou světla?. Jinak jsem koukal na to jak vyndat altík, abych ho změřil, a jsem z tho celej nějakej špatnej. Iabs ven atd.. .
Většina motobaterií (krom některých) vydrží dnes okolo 2-3 roků. Vše, co vydrží nad tuto dobu je "bonus" - a tak to prostě je.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Totez plati o autobateriich. Prestoze technologie jsou dnes lepsi, baterky vydrzi paradoxne mene bez ohledu na znacku. Original baterie v aute mi vydrzela vic jak 9 let, dalsi uz jen 4 roky a ted nevydrzi ani 3
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Ja mel pri koupi 1150GS jeste origo a to mela cca 10let.Odesla,koupil sem obyc Fiamm do APC zdroju za 900 a ta vydrzela 5 let.Loni na podzim sem koupil Exide,tak sem zvedav jak vydrzi ta...
Co maji spolecnyho pracky vyrobeny v roce 1995, 2005 a 2015? Vsechny se neopravitelne rozbijou v roce 2018
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999