http://www.lidl.c...0316.index
chlapci posuďte sami, jen to sem dávám, protože občas jsou tam spotřební věci za pár šušní
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Sem si koupil vyklápěčku v Říši a dal za ní polovičku co chtěj v Lídlu - jenže cena byla v eurech.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nechci kazit nákupní horečku :
Při poslední motoakci jsem si tam koupil dva ty suprový zámky do kotoučů. Na Slovensku se mi zasekly zamčený. Naštěstí mimo kotouče - tradá to konťáku. A to se vyplatí
Plachtou na moto zas mám přikrytý dříví.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 09.03.2009 14:14
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Remus511 napsal:
Já osobně bych si tam nekoupil nic Jsou to až moc nekvalitní věci...
Plan: Zapujcim jim sve penize, oni mi zapujci sve nekvalitni veci. ..... nejaka doba uplyne .... vratim jim jejich nekvalitni veci pote co se pokazily, oni mi vrati me penize v puvodnim stavu
Remus511 napsal:
Plan: Zapujcim jim sve penize, oni mi zapujci sve nekvalitni veci. ..... nejaka doba uplyne .... vratim jim jejich nekvalitni veci pote co se pokazily, oni mi vrati me penize v puvodnim stavu
A treba budu prijemne prekvapeny
A když ti nepůjde otevřít zámek na kotouč? Jistě ti uhradí cestu na odtahu aby jsi dokázal že je to bastl..
Remus511 napsal:
A když ti nepůjde otevřít zámek na kotouč? Jistě ti uhradí cestu na odtahu aby jsi dokázal že je to bastl..
Jasny ze zamek tam kupovat nebudu Ale napr. uvazuju nad tema vysirackama
S těma zámkama sem se taky pěkně orosil. Mám dojem že byly nějaký jiný - stály tuším 70 kč. Tyhle budou jistě lepčí.
No a teď tady začal padat sníh POMÓC
randolf napsal:
a) je to neekologicke
zapocital jsi vlastni hodinovku?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Díky týhle XENĚ jsem si nějak vypěstoval XENOfóbii na tyhle úžasný výtvory
Upravil Pavel GS vyletnik dne 09.03.2009 16:06
Lidl to tady pěkně schytal.
Nejsou to žádné Hy-tec věci, ale za ty prachy to nejspíš nikdo ani nečeká.
Nebo jo?
Začínat teď s motorkou jako kluk tak bych u některých věcí určitě neváhal.
Oblečení nebo rukavice určitě pár jízd vydrží.
Přilby na lítání k rybníku taky budou stačit.
Určitě jsou ty věci lepší než stará přilba, šustka a podvlíkačky s riflemi.
Každý nemůže valit do motorky tisíce.
Jen si vzpomeňte jak jste začínali.
Já musel otáčet každou korunu, aby bylo na Jawku.
Pája
Já ten zámek z Lidlu mám. Koupil jsem ho v už v roce 2003 a nedám na něj dopusit. V létě 2004 mi na Vsetínsku ušetřil cestu domů vlakem a s brekem, když mi zachránil tehdy ještě TDMko. Přiznávám, zloděj byl asi žabař, jinak by to odvezl v dodávce i se zámkem, ale mě to tenkrát pomohlo. Zámek v krku byl strženej, nemít tam ten lidláckej, tak si to odtlačili někam do 100doly.
paja1 napsal:
Lidl to tady pěkně schytal.
Nejsou to žádné Hy-tec věci, ale za ty prachy to nejspíš nikdo ani nečeká.
Nebo jo?
Začínat teď s motorkou jako kluk tak bych u některých věcí určitě neváhal.
Oblečení nebo rukavice určitě pár jízd vydrží.
Přilby na lítání k rybníku taky budou stačit.
Určitě jsou ty věci lepší než stará přilba, šustka a podvlíkačky s riflemi.
Každý nemůže valit do motorky tisíce.
Jen si vzpomeňte jak jste začínali.
Já musel otáčet každou korunu, aby bylo na Jawku.
No nechci nějak rejpat,ale na hadrech bych teda nešetřil...vždyť je to to jediný co tě chrání
A vyklápěcí helma za 2000,- byť i k rybníku,no nevim,to k tomu rybníku radši pojedu na kole,nebo se s někym svezu v autě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.