Dnes rano mi nekdo vlezl pres dvur do baraku, ukradl cerveno cernou bundu savanna velikost 114 s novou termovlozkou, vzal klice od auta co lezeli na motorce, a odjel autem co stalo venku. Stalo se to 5.30-6.30. Policie uz tu byla. Stribrna xsara picasso 2003, spz 9B0 3539. Vzadu silueta LT a napis bmwmotorrad jinak seriovy pekny auto.To auto me ani tak nestve jak ta bunda, kdyby se nekde obevila...v kapci byl maly tp od gs80, nejaky stary kcs asi 4000 a vychodonemecky marky.vse v cervenym sesitku reseni dopravnich situaci asi z 80tych let...musel to byt nejaky psicho, bmw enduro helma tam zustala a nastesti i motorky.takze tak si tu zijem, zima na krku a plechofka v prde..
Kupredu spatki ni krok...
to nemas nejaku hlídacú sv.iňu nebo psa? Ze ty jsi uz vse zase snedl
Nebo alespon kameru.
Upravil hicks dne 20.10.2017 10:25
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak to je pech. A moje zena mi rika, ze jsem paranoidni, ze mam v baraku alarm, psa zamykam dvere s klicem v zamku zevnitr, ikdyz jsem doma...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Bohumil napsal:
Dyz u nas na vesnici se doted ani nezamikalo...prej kameru
si tam nemate tahat ty divny lidi z Brna...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jak by bylo na svete krasne, kdyby tyhle kur.vy zlodejsky naraz pochcipaly
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To je jediná věc na kterou byli dobří muslimáci... sekali ruce a to se dobře pamatuje. Ještě teď vám v Maroku nikdo nic neštípne, protože to mají v žívý paměti
Zavedl bych to znova a plošně... takovej trupík - majitel čapího hnízda, to by byla prd.el.
Bohumile, nemáš nějaký foto těch věcí? Takhle z popisu se mi to blbě představuje... jen tak pro zichr, kdyby sem něco zmerčil.
Upravil Mr GS dne 20.10.2017 12:14
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Fakt z.m.r.d. Sekat ruce je na takové lidi málo. Ale ono se to někde objeví - lidi, kteří jezdí v BMW Savana je jak šafránu. Na každou s.v.i.n.i se vaří voda.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ta bunda je jen vedlejsi produkt asi mu bylo zima...snad se obevi nekde v inzerci nebo ju nechaji v aute az jim dojde benzin, no ale mel sem plnou...
S panama snb sme dosli na to ze se motal po dvore, rozlo se v baraku tak bral pilu pryc vratama no a uvidel ten klic polozeny na sedadle motorky..byla tam este prehozena pracovni vesta tu taky vzal no a vedle ta helma ta tam zustala...bunda byla povesena na vratech...asi mu nebo jim byla zima.v garazi nastesti nebyli, musim dnes vymyslet zamek...a nad branku ze zahrady namotat ostnaty drat...kurnik to je svjet takovych spatnych lidi...
bych to tipl na nějakého zoufalca, nebo smažku co brala co přišlo pod ruku, ne vloupačku na tip. to nic nemění na tom že je to ****, a určitě nevěděl kam ide, bych si osobně vybral barák s nějakým menším chlapiskem, a ne Bohušovo.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Zdendo jsou to darebácisám to znám jak tohle člověka nasere!!!Je zvláštní,že zrovna v takovou dobu lidé jsou vzhúru atd..ať to dobře dopadne a najdeš vše jak bundu tak Zitroenačus
Jo snb povidal ze vyjezdijou benzin a auto se najde, hlavne aby tam byla ta bunda a opsach kapes... pockam a pak si zas koupim xsara picasso ale 1,8 ta 1,6 me uz nebavila ale 20tisic bez zavad byla hezka bez korozi z italije... maly auto typu filcka a oktafka ja nemuzu mitpotrebuju velkyho pohodlnyho frantika...