...nedal mi prednost... nejel jsem rychle, odhaduju tak 40... prselo, tma, hnusne...
...stejne jsem to neubrzdil
Toz jsem opustil svuj milovany cervenostroj a udelal mu vlastnim telem dve prohlubne na kapote i v ty maly rychlosti to byla subjektivne RANA JAK PRASE.
On ma poskozeny naraznik, svetlo, blatnik a kapotu.. mne to vymrstilo... nevim kam, tusim tak 2 metry od motorky.
Masox... jezdete opatrne!
hicks přiložený následující obrázek:
[79.73Kb]
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem mel dnes svoji prvni bouracku, ale nic mi neni
Přidané 10.03.2009 20:44
...
hicks přiložený následující obrázek:
[71.41Kb]
17 cm
Přidané 10.03.2009 22:11
Tak ještě že jsi pošteloval jen tohle, mohlo to být i GS. Mimochodem, já jsem si to dal v říjnu. Téměř čelně jsem trefil Felicii tak okolo 40-50km/h...nikdy nezapomenu na chvíli, kdy jsem proti ní jel a měl pocit, že už nic neudělám a jen se loučil.
A budeš ještě pořád jezdit po praze? Já už radši v plechovce, praha je plná magorůůůůůů
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Přidané 10.03.2009 22:48
jacob napsal:
A budeš ještě pořád jezdit po praze? Já už radši v plechovce, praha je plná magorůůůůůů
jasne... zitra povolavam do sluzby GSo )
jinak diky vsem za support... budiz tohle varovani vsem, muj fichtl brzdi imho mnohem vic nez GS... a stejne jsem to neubrzdil.
17 cm
Přidané 10.03.2009 22:50
slonci napsal:
Ještě,že jsi celej!! Plasty,plechy apod. vem čert. Apropo, kdyby jsi potřeboval, mám SUPER chlapíka na svařování plastů.
Dej vědět a bude jako nová!
dik.. pujde to do autorizovanyho serrvisu zatim.
Vinu ma samozrejme ten co mi tam v posledni vterine najel z vedlejsi.
Myslel jsem, ze mne vidi...
17 cm
Přidané 10.03.2009 23:26
Hicks napsal:
slonci napsal:
Ještě,že jsi celej!! Plasty,plechy apod. vem čert. Apropo, kdyby jsi potřeboval, mám SUPER chlapíka na svařování plastů.
Dej vědět a bude jako nová!
dik.. pujde to do autorizovanyho serrvisu zatim.
Vinu ma samozrejme ten co mi tam v posledni vterine najel z vedlejsi.
Myslel jsem, ze mne vidi...
Gratuluju k vyvaznuti bez zlomenin ci neceho horsiho, Hicksi!
Samozrejme je mi lito Tve motorky, ale to se spravi. Na nejakem srazu to zapijem (pokud nebudes nekam spechat jako obvykle).
Na GSu pujdes mozna videt/slyset trosku lepe... ja presne z tohoto duvodu uvazuju do budoucna o ladaku.
Přidané 11.03.2009 02:12
randolf napsal:
Na GSu pujdes mozna videt/slyset trosku lepe... ja presne z tohoto duvodu uvazuju do budoucna o ladaku.
no to je vážně nápad kterýmu se dá jen tleskat
jinak k tématu, já už jezdím nějakou dobu tak, že před každou křižovatku kdy jedu po hlavní ubírám, prostě silnice jsou plný magorů (a žen) který se mě snaží zabít z nějakých mě neznámých příčin ... všichni mě přece znát nemůžou
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Přidané 11.03.2009 07:40
To Hicks:teda ty jsi mě vyděsilhlavně,že jsi ok a nic se ti nestalo čert vem plastového červenáka,ale Kubo to je přesně co tě pořád říkám na našich párty vyser se v tomto počasí na ježdění na skůtrů nebo ted na GS to je ještě horší je těžší a hůř se na mokru ovládá kočičí hlavy kloužou,koleje + ten provoz v Práglu je to o držku v létě za sucha natož nyní.Radím ti vytáhni tvého žlutáska(pro neznalé je to velké auto peugeot 1007 s gs motorem 800ccm a nic se ti nestane.Nerad bych chodil za tebou do nemocnice jako za Bigrem.
Kdo jezdíte hodně po městě ladáky vřele doporučuju měl jsem je preventivně na varaderu když jsem jezdil v Práglu v létě na moto do práce a ty otevřené lasery opravdu byly slyšet a každej se otočil a zkrátka byl jsem vidět a slyšet a o to jde.
Přidané 11.03.2009 08:30
Bob napsal:
To Hicks:teda ty jsi mě vyděsilhlavně,že jsi ok a nic se ti nestalo čert vem plastového červenáka,ale Kubo to je přesně co tě pořád říkám na našich párty vyser se v tomto počasí na ježdění na skůtrů nebo ted na GS to je ještě horší je těžší a hůř se na mokru ovládá kočičí hlavy kloužou,koleje + ten provoz v Práglu je to o držku v létě za sucha natož nyní.Radím ti vytáhni tvého žlutáska(pro neznalé je to velké auto peugeot 1007 s gs motorem 800ccm a nic se ti nestane.Nerad bych chodil za tebou do nemocnice jako za Bigrem.
Kdo jezdíte hodně po městě ladáky vřele doporučuju měl jsem je preventivně na varaderu když jsem jezdil v Práglu v létě na moto do práce a ty otevřené lasery opravdu byly slyšet a každej se otočil a zkrátka byl jsem vidět a slyšet a o to jde.
ja ti dam 800ccm
Kazdopadne neco na te viditelnosti za mokra a hnusu je... ten skutr ma svetlo niz a fakt neni asi uplne idealne videt.
Jeste to dneska nafotim poradne...
btw: pro motopaja: ja jsem samozrejme ubral pred krizovatkou, dokonce jsem brzdil i s predstihem... vsechno malo... samotnyho mne to zarazilo.
17 cm
Přidané 11.03.2009 08:53
Každému přeji první šťastnou nehodu... koukaj na mě jako blbci, když to někomu řeknu... Potom mi dají za pravdu (když je šťastná - většinou to k něčemu je!)
Také vím o čem mluvím...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Přidané 11.03.2009 08:59
SPEEDY napsal:
Každému přeji první šťastnou nehodu... koukaj na mě jako blbci, když to někomu řeknu... Potom mi dají za pravdu (když je šťastná - většinou to k něčemu je!)
Také vím o čem mluvím...
jo je to moje prvni bouracka na MOTORRAD vs. AUTO, nektere ostatni kombinace uz jsem prosim vyzkousel
17 cm