Ahoj, jsem tady nový. Před pár dny jsem dal svého V stroma do bazaru tady ve Varech k M. Čížkovi. A chtěl bych do jara koupit R 1200 GS. Shodou okolností tu jedno má, ale chce za něj 192 tisíc, což se mi zdá za 2004 dost i když je dobře vybavená. Na druhou stranu nemusel bych nikam jezdit a zařízený převod. Je z Itálie viz. odkaz.
Co vy na ní? Šli by jste do toho nebo mám zkusit Boba? Četl jsem tu na něj dobrý recenze. Díky za odp. http://www.motosh...r-1200-gs/
Upravil Jarda40 dne 27.10.2017 22:52
xavier napsal:
192 tis. je fakt dost, myslim, ze pres zimu urcite sezenes lepsi???? Za ty penize jsou snad uz i 08.
No právě. Minulou středu jsem ho zkoušel trochu stáhnout, tak mi řekl za 178 tisíc do konce týdne. Ale to jsem stejně neměl prachy po kupě. Až prodám V stroma.
Ahoj jestli muzu poradit tak nebud linej a projed motorkare,tipmoto,bazos.cz,bazos.sk,sbazar a pak nebud linej,vem si dovolenou,sedni do auta a par jich objezdi,190000kc neni tisicovka a za tyto penize verim ze koupis novejsi,precejen 2004 skoro 14let za 190 000kc je premrsteny.
BMW r1200gs Adventure 2012 Aprilia Scarabeo 500 light 2013.
BMW C650GT
Honda CB750KZ
Já ti nevím, ta jeho historie. Osobně bych asi u něj nekupoval. Obrat se na Boba a máš kvalitu se super servisem až podnos
Karlovarak BMW R1200 GS Adventure
Jarda:za 2004 190k je nesmysl a ztráta času tam jet.
Pokud máš zájem mohu ti nabídnou dvě 1200 gs 2007 abs,asc,vyhř,hefty,padáky,topcase. jedna alu kola druhá dráty obě moc pěkné bez koroze včetně kompl.servisní dokumentace.
Jakožto krajanovi ze záp.čech ti mohu moto dovézt zdarma domů před barák
Chlapi děkuji za reakce na dotaz. Myslel jsem si to taky, ale jak projíždím inzeráty jsou tam dost velké cenové rozdíly ve stejném ročníku. A v GSkách se ještě tolik neorientuji co a za kolik (spousty doplnků a různá výbava). A asi se spojím s Bobem až prodám Vstroma. Bobe zatím děkuji za nabídku a případně se ozvu.
Upravil Jarda40 dne 03.11.2017 22:27
Aktualizace. Tak V Strom je prodaný, už zbývá jen něco vybrat. Hlava mi s toho jde kolem. Přečteno spoustu inzerátů, velké cenové rozdíly na stejných ročnících. Jindy cena přemrštěná a nebo podezřele nízká. Asi pojedu za Bobem pokecat, kouknout z blízka co má a případně objednat dovoz nějaké krasavice.