Právě jsem se vrátil (ne z hradu) z výstavy. Nechyběly mně ani Ducatti,ani Suzuki a ani jiní.BMW je v plné polní. Ale hlavně: slevy na různé zboží dobré a lepší kvality. Koupil jsem manželce helmu Nolan N 103 u Hamouze za skvělých 6 500.-Kč,sobě kalhoty na enďouro za 1 500,- u Buse,hned jsem je na máše vyzkoušel a u Touratechu sadu Interphone ve slevě za 5 000,-. Tak,a konec chlubení.
Viděl jsem, slyšel jsem a utekl jsem. Ještě jsem si koupil nové boty cca. o 30% levněji, než jsem je našel na netu. Tato výstava již není ani tak o moto, jako o oblečení a výbavě na moto (a to se tam někdy sakra vyplatí). Ještě poznámka, při okukování pěkný kočky na YUKI jsem zůstal čučet, že už dělaj taky stříkačky.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
vážení kolegové ted jsem se vrátil z vejstavy a 20ti procentní sleva na helmy Nolan je příjemná záležitost. je sice pravda že minulí rok to bylo lepší jak po stránce motorek tak snad i ohledně vybavení a doplnků. popravdě i ty lonské číčy byli hezčí. každopádně doporučuji stánek PSI kde je vinikající jednání a taky ceny
Tančící Havran
Je fuckt, že motorky byly "skoro" stejné jako loni(aspoň u některých).Víc čtyřkolek a tak. Holek taky míň. Je pravda,že o motorkách to má být.Kdo za to může, že někteří nevystavují a někteří mají starší krám. A YUKI se celkem rychle hrabe! Pozor:Už moje babička říkala před 30 lety - pozor na žluté nebezpečí.
PeDR napsal:
Je fuckt, že motorky byly "skoro" stejné jako loni(aspoň u některých).Víc čtyřkolek a tak. Holek taky míň. Je pravda,že o motorkách to má být.Kdo za to může, že někteří nevystavují a někteří mají starší krám. A YUKI se celkem rychle hrabe! Pozor:Už moje babička říkala před 30 lety - pozor na žluté nebezpečí.
ale babička mluvila o VB ne?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Dneska večer jsem si pořádně prošel celý průmyslový palác a celkem je to znát, že tam je motorek mnohem míň. Ale zas taková katastrofa to není, lidí bylo docela hodně, můžu srovnávat tři roky po sobě a úroveň dotazů mi přijde lepší (u GPS jednoznačně odbornější), lidi už se neptají, jestli tu navigaci řídí Google nebo jestli tam už dávají nějakou českou mapu nebo ne. Když pominu čínu a spol (jednoznačně u mě vede radikální chopper Yuki s názvem (na kastlíku) REGAL RAPTOR. Jako ještěr z police? No nic, tak z ostatních - určitě Victory, to jsou fakt krásný stroje a navíc ta slečna, co seděla na té krajní, nebylo to špatný. Comova motorka, to jsem už psal, fakt nádhera. Pochválím konkurenci - u Honzy Žlábka fakt krásná HP2 Honzy G. z 2B a vedle úžasná stavba nevímco ale je to fakt futuristický. Motorex představil (oficiálně) olej Boxer 15W50 a zaujala mě třeba hydraulicky ovládaná zametací souprava na čtyřkolky, kousek vedle Hondy. Je to paradox. Na jedné straně stojí Kentoya showbiky á několik mega a vedle nabídka postřikovačů a zametačů. U nás určitě zaujala ochutnávka fakt té nejostřejší salsy, kterou jsem kdy ochutnal. Někteří zde přítomní jistě potvrdí, že to je i nejostřejší z jejich úhlu pohledu Interphony jak se čekalo došly ale distributor slíbil že přijede zítra do Prahy a přiveze je. Těm, komu jsem to slíbil po SMS, jsem je schoval do auta, takže jsou na 100%-
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Hondy. Je to paradox. Na jedné straně stojí Kentoya showbiky á několik mega a vedle nabídka postřikovačů a zametačů. U nás určitě zaujala ochutnávka fakt té nejostřejší salsy, kterou jsem kdy ochutnal. Někteří zde přítomní jistě potvrdí, že to je i nejostřejší z jejich úhlu pohledu Interphony jak se čekalo došly ale distributor slíbil že přijede zítra do Prahy a přiveze je. Těm, komu jsem to slíbil po SMS, jsem je schoval do auta, takže jsou na 100%-
mne se mocmoc libila nova Blata... bila varianta v motardu Asi bude dalsi hracka...
za interphone diky...
...jinak to vase chilli bylo fakt maso, je to neco jako peprovy sprej v lahvi..
jeste vecer mne palil oblicej kdyz jsem se myl a rozmazal si to a vypada to na vyhozeni kontaktni cocky (pali jak cert )
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Byly ste se mrknout na stánku policie? V milovicích jezdí cajti na Buellu a ty druhý nevim kde ale jezdí na minibiku .Jinak trošku mi scházela Ducati .Líbila se mi Meoniho KTM a čtyřkolka Olina Bražiny. Jo a u Yuki byl k smíchu ten krajní čopr co vypadal jako když harleyi někdo ukradl jeden válec.
Ve stredu me v praze krapet zmuchlal kamion, tak se mi do toho krasnyho meste nejak ani nechce. Ale sakra nejaky lakadla tam jsou. I tu Blatu bych rad videl, prohlidnout si hnusnou Jawu taky povazuju za povinnost.
No uvidime..
Teda Hicksi, podle obsahu tvýho baťohu se zdá, že tě nemůže nic zaskočit... Že si ale nepřečteš návod, kde je jasně "Jen k vnitřnímu použití", to mě fakt zaráží. No aspoň se nebudeš muset holit dalších pětadvacet let...
Nekupoval si tam nekdo z Vas na vystave to DVD cestovani na Enfieldech v Tibetu? Zajima me zda jsem jedinej komu prodali spatne vypaleny (vyrazeny) DVD a nebo posrali celou varku
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Nekupoval si tam nekdo z Vas na vystave to DVD cestovani na Enfieldech v Tibetu? Zajima me zda jsem jedinej komu prodali spatne vypaleny (vyrazeny) DVD a nebo posrali celou varku
nevím, jestli mluvíme o stejném DVD (jak jim tam tragicky zemřel kamarád)
Tohle DVD mám už z loňské jarní Motortechny v Brne na veletrhu a také mi to asi od půlky nejede, přehraju to jen v PC.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Mosquito napsal:
Tohle DVD mám už z loňské jarní Motortechny v Brne na veletrhu a také mi to asi od půlky nejede, přehraju to jen v PC.
Mosquito napsal:
Mosquito napsal: