Ahoj, doplnil jsem svoje GS o hlídání tlaku v pneumatikách, teplota pneu + varovné blikání s akustickým signálem při ztrátě tlaku.
Je to Číňan z Aliexpresu, ale vypadá hezky a baterie v čepičkách jsou vyměnitelné. Cenovka 1.200,- včetně pošty. No, nekupte to. V pátek to pojedu prubnout a uvidím, jak se to chová na cestě.
tomle1 přiložený následující obrázek:
zajímalo by mě, jakou to má odchylku od skutečného tlaku v pneu. Kdyžtak potom hoď poznatky.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Díky za dobrej tip, ještě chci požádat o informaci ohledně baterií. Myslíš, že baterie do čidel na ventilky půjdou sehnat? Podle fotek jsou baterie 3V, ale to přesné označení není vidět celé.
Jako že to ventilek zatlačí do ráfku? To ani nevyzkouší. 1150 2 kila nejede :-D
Upravil Spitfire dne 16.11.2017 18:24
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
No já mám klasické duše a tam je ventilek kovový.. Co to udělá čistě na plastovém nevím.. Každopádně s garmin ventilkama mám najeto asi 15tis a rychlost do 180
Pokud bude zítra aspoň trochu slušně, tak to pojedu prubnout. Ventilky mám ocelové a do boku. Sám jsem zvědavej, jak se to bude chovat za jízdy a jaká je odchylka od skutečnosti. Ale těžko říct, jak měří ty tlakoměry u pumpy. Svůj měřič nemám.