Protože se sekce dvouventilů opět rozrostla a pár lidí mi psalo o sadě. Budu nechávat dělat kotouč a adaptéry na R 100 GS a R 80 GS. Objednávky sbírám do 4.12.2022 , jedná se o sadu tzn. kotouč 320mm, adaptéry, montážní materiál a černá brzdová hadice.
Přesné ceny budu zjišťovat v příštím týdnu (minule to vycházelo kolem 6tis kč.)
Objednávky pište do SZ popřípadě na e-mail: david.gruber@gruber-moto.cz
DAGR přiložený následující obrázek:
[82.61Kb]
Upravil DAGR dne 17.11.2022 13:16
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
DAGR napsal:
Protože se sekce dvouventilů razantně rozrostla a tyhle překrásné motorky trpí menší slabinou v podobě brzd, tak budu nechávat dělat kotouč a adaptéry na R 100 GS a R 80 GS. Objednávky sbírám do konce příštího prac. týdne (tj. 24.11.) , jedná se o sadu tzn. kotouč 320mm a adaptéry, lze nechat vyrobit jen kotouč, nebo adaptéry.
Vše budu nechávat dělat u motokotouce.cz
Ceny: Brzd. kotouč -cca 3000kč (kotouč bude silnější, než nabízí siebenrock, a od určitých zdrojů mám informaci že dochází ke zkroucení) Adaptéry-kotouč/třmen 1500kč
u šroubů nemám zjištěnou přesnou cenu, ale počítám kolem 200kč (jsou to klasické šestihrany pevnost 8.8)
+přip. poštovné
!!!pro montáž je třeba vyměnit brz. hadici, ta nebude součástí balení!!!
Např. já si nechával dělat u PPTuning a vyšla zhruba na 1000kč.
Objednávky piště do zpráv, budu postupně dělat tabulku a doplňovat do diskuse.
Při výměně hadic mi klidně můžete zavolat nebo napsat. Obratem nechám udělat a odešlu teoreticky do 24 hodin.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
DAGR napsal:
Protože se sekce dvouventilů razantně rozrostla a tyhle překrásné motorky trpí menší slabinou v podobě brzd, tak budu nechávat dělat kotouč a adaptéry na R 100 GS a R 80 GS. Objednávky sbírám do konce příštího prac. týdne (tj. 24.11.) , jedná se o sadu tzn. kotouč 320mm a adaptéry, lze nechat vyrobit jen kotouč, nebo adaptéry.
Vše budu nechávat dělat u motokotouce.cz
Ceny: Brzd. kotouč -cca 3000kč (kotouč bude silnější, než nabízí siebenrock, a od určitých zdrojů mám informaci že dochází ke zkroucení) Adaptéry-kotouč/třmen 1500kč
u šroubů nemám zjištěnou přesnou cenu, ale počítám kolem 200kč (jsou to klasické šestihrany pevnost 8.8)
+přip. poštovné
!!!pro montáž je třeba vyměnit brz. hadici, ta nebude součástí balení!!!
Např. já si nechával dělat u PPTuning a vyšla zhruba na 1000kč.
Objednávky piště do zpráv, budu postupně dělat tabulku a doplňovat do diskuse.
Při výměně hadic mi klidně můžete zavolat nebo napsat. Obratem nechám udělat a odešlu teoreticky do 24 hodin.
Možná bych to v bodoucnu využiji, ale popravdě nemám vyzkoušenou přesnou délku, sám mám pancéřovou, nechal jsem ji dělat delší, protože mám zvýšení řidítek a trošku jsem počítal s kotoučem, ale jestli vyjde, zjistím až to namontuji. Když tak se ozvu.
jj přesně tak, stojí to okolo 8tis a to je ještě slabší kotouč, který se při vydatném brzdění zkroutí, tenhle kotouč tímto netrpí. Teď mám čas, protože nemůžu montovat, tak tu dobu aspoň využívám takto a třeba někomu udělám radost.
Budu mu volat, ale co jsme se bavili tak mu to stačí, ale neboj na něj jsem nezapomněl.
Tak už se to pomalu plní... NOVĚ LZE OBJEDNAT I BRZ. HADICI CENA CCA 1000KČ
Upravil DAGR dne 20.11.2017 17:40
JE TU KONEC PŘIJÍMÁNÍ OBJEDNÁVEK!!!TAKŽE KDO NESTIHL MÁ SMŮLU
Upravil DAGR dne 25.11.2017 19:46
Neboj budeme a už brzo, trochu se to protáhlo, jak kvůli výrobě tak kvůli poště
Vše mám již doma, dnes jsem si proto byl na poště
[202.13Kb]
na svou už jsme to namontovali, a zkoušel jsem délku šroubů (brzdový třmen je originál na 100GS já tam mám z 1100, proto nemá brz. hadici)
[247.13Kb]