Na toto téma tu bylo napsáno už moc -pohledej na vláknu 800GS ať to nemnožíme zbytečně . jen v krátkosti -Já mám najeto 90 000+ a problém s motorem jsem neměl a nemám jediná věc co jsem řešil byl stator alternátoru(nebudu zmiňovat spotřebák; člen tohoto fora Hicks má naběháno 120 000 + a taky neměl co vím problém s havárií motoru ale jsou tací co měli -tak si to nějak přeber
Moje 2011 taky v cajku, 75 tis najeto.
2010+ rv bych se nebál.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
ja jsem delal na svoji byvale, dnes čorce generalku ve 130ti... motor stav super, jen obehany valce.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to, že to je technicky špatná motorka se ví, ale že to dělají z obalů na čokolády, to je pro mě novinka. Ve 130tis válce? to je fakt smutný... hold Taiwan ještě nedostihl Čínu
Vzhledem k tomu, že se to stalo i tobě, co by člověku, kterej na to nese.re a servis dělá poctivě, tak to je fakt děs...
to snad můžeš být rád, že ti byla zpronevěřena
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
to, že to je technicky špatná motorka se ví, ale že to dělají z obalů na čokolády, to je pro mě novinka. Ve 130tis válce? to je fakt smutný... hold Taiwan ještě nedostihl Čínu
ne*er vychrtlo!! mmch a co je na tom tak hroznyho? zbytek motoru OK...
Upravil hicks dne 09.12.2017 13:33
17 cm
si myslím, že válce jsou jedna z posledních věcí, co by se měly opotřebovat... ty 8kila jsou fakt děsný černý ovce BMW
Nechápu, jak si to může někdo dobrovolně koupit... ikdyž... když jsem se před 7 lety rozhodoval mezi 8 a 12, tak jsem měl neskutečný štěstí, protože jsem o tom nic neveděl a moc info v tý době nebylo ...jsem klikař
údajně ta první generace teoreticky problémových motorů vyrobených do 09/2009 má vypouštěcí šroub oleje plný na klíč a nové motory teoreticky bezproblémové mají šroub na imbus. klíč. Podle inzerce by to sedělo když se podíváš ale......
700 GS, 1100 GS
mysaccek napsal:
údajně ta první generace teoreticky problémových motorů vyrobených do 09/2009 má vypouštěcí šroub oleje plný na klíč a nové motory teoreticky bezproblémové mají šroub na imbus. klíč. Podle inzerce by to sedělo když se podíváš ale......
Na tohle pozor stává se, že u šroubu na klíč vznikne mikro prasklina a musí se vyměnit, nový už je na imbus, měnil jsem to takhle asi 5x
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Mr GS: mysli si co chces, ale zemepis podle me neovladas , ale to nevadi to vic lidi, kdyz mluvi o vosmikulu, jelikoz vosmikilo ma komponenty motoru z Hondurasu co se tyka motoru a ten neni v cine
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já jsem nenapsal, že se výrábí v Číně, ale nebudem tady rozebírat zeměpis, že ne? ... zvlášť když to nemá nijak zvlášť vliv na to, že je to krumpl spolehlivej jak Jawa, ale v ceně rodinného auta.
Jasny kazdej ma na to svuj naroz , jedine v cem se shodnem ze je asi vic poruchovej jak 1200. Jinak aj se svou problem nemam a ani nepmam problem se svou Jawou
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
samozřejmě... zásadní předpoklad pro poruchu je na tom jezdit
Máš to nějak potvrzený? Protože těch drbů co na internetu koluje kolem motoru 800 je taky hodně.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Mr GS napsal:
si myslím, že válce jsou jedna z posledních věcí, co by se měly opotřebovat... ty 8kila jsou fakt děsný černý ovce BMW
mne to rikali obracene... ze je lepsi, kdyz se opotrebuje valec nez jiny soucastky.
a tusim, ze mi to rikal i Hamouz...
17 cm