edit: zaloha originalniho postu, kdyz uz to naprccs smazal:
majitel je schopny, nicmene plati rocne desetitisice primo ceskym muslimum za halal certifikace.
Je to videt na jejich vypisech z uctu...
Jo a majitel je celkem agresivni slunicko.
viz.:
https://ekonomika...nomika_rts
Upravil hicks dne 20.12.2017 14:46
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jo hosi.. 50 litru. Bude to rocne. Z toho muzes platit 2-3 mesice jednoho kdakajiciho imama nekde v modlitebne.
Upravil hicks dne 19.12.2017 13:30
17 cm
naprcccs napsal:
Bože Hicksi, co to tady zase meleš za kraviny, buď k tématu, nebo běž o kus dál.
vedel jsi, ze tvuj zamestnavatel - skandalne - posila desetitisice rocne ceske muslimske obci a tim jim zasadne pomaha s dawah (sireni išlámu) a slozenkama?
Ten vypis z uctu je primo UMO (Ustredi muslimskych obci).
spis nez zurit bys mohl presvedcit Cichone, at se na to vykasle. Tohle je neco jako platit okupacni armade benzin v roce 39 nebo 68,
a mmch neber to nejak ofenzivne vuci tobe, nicmene kdyz uz se tu inzeruje Crocodille takhle verejne, tak to IMHO vhodne zminit proste je. Prece se nebudeme tvarit, ze je vse v naprostem poradku a je to standardni business. NENI. Plati desetitisice rocne entitam vylozene nepratelskym k nasemu statu.
Nehlede na to, ze musi mit i sharia-compliant vyrobu.. tj. halal certifikovane skoro vse od dezinfekce po tonery do tiskaren
Upravil hicks dne 19.12.2017 14:43
17 cm
Hicksi, já tady pracuju a jsem zrovna v oddělení exportu, takže o Halal výrobcích něco vím..ale zdá se, že toho vím asi méně než ty
Btw Volil jsi Okamuru? Muslim = terorista? Nebo myslíš, že jsou všichni stejní a nemají právo jíst? A my nemáme právo vyvážet zboží do muslimských státu?
naprcccs napsal:
Hicksi, já tady pracuju a jsem zrovna v oddělení exportu, takže o Halal výrobcích něco vím..ale zdá se, že toho vím asi méně než ty
Btw Volil jsi Okamuru? Muslim = terorista? Nebo myslíš, že jsou všichni stejní a nemají právo jíst? A my nemáme právo vyvážet zboží do muslimských státu?
Zamysli se, než zase napíšeš nějakou blbost.
Díky
Tak musím říct, že Okamuru jsem nevolil.
Vyvážet určitě můžete kamkoli, ale měli byste unést, že někdo má problém s podřezáváním neomráčených zvířat (týráním). Udělat to já na zahradě a udat mě soused, tak mě protáhnou takovou mediální žumpou, že se z toho poseru, ale ve jménu peněz budiž dovoleno a úředně schváleno.
Nemají právo jíst? Nehalal maso by jim propálilo druhou díru do prdele ?
Týraní ve jménu idologie je humus a omlouvat to penězi ...
Vím, že se to zvrhne, ale díky Hicksovi. Tohle jsem nevěděl (už to nestíhám hlídat Babiš, hadži, evropská komise. člověk aby měl hlavu jak pátrací balón), a na benzince si vzpomenu.
Upravil xarrow dne 19.12.2017 16:06
Dobré vědět,kdo je kolaborant. Tenhle přístup firem a třeba státních institucí se mě ani trochu nelíbí a je dobrý vědět kdo stojí na které straně barikády. Dik.
xarrow napsal:
Vím, že se to zvrhne, ale díky Hicksovi. Tohle jsem nevěděl (už to nestíhám hlídat Babiš, hadži, evropská komise. člověk aby měl hlavu jak pátrací balón), a na benzince si vzpomenu.
si vezmi, jake jsou to silene castky. Jedna firma per rok per vyrobek(!) cca 1-2 tisice EURo rocne.
To muzou byt astronomicke prijmy a primo pro ceska musla na jejich ucet.
https://www.rb.cz...760396700117 cm
naprcccs napsal:
A já si myslel, že si někdo udělá radost a vydělá pár tisíc. Místo toho zase kecy.
Anyway, místo už se našlo
Díky všem zúčastněným odborníkům přes Halal výrobky a mějte se jak chcete.
Díky.
H.
To seš teď nasra.nej, žes to nevěděl nebo ti to fakt nevadí?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ty vole Hicksi, ty ses jeste vetsi ****, nez jsem si dokazal predstavit!! A dalsi sulini. Zerte chleba s maslem, hrdinove. Nebo nezerte vubec. Musite fakt zkur.vit kazdy vlakno, co se tu objevi? Slusny nackove!!
Ty vole Hicksi, ty ses jeste vetsi ****, nez jsem si dokazal predstavit!! A dalsi sulini. Zerte chleba s maslem, hrdinove. Nebo nezerte vubec. Musite fakt zkur.vit kazdy vlakno, co se tu objevi? Slusny nackove!!
hele nejsem žánej nácek, ale jestli to správně chápu, tak aby pan Cejcha či Cichoň mohl prodávat svoje obložené chlebíčky na arabském trhu, musí zviřátka podříznout jejich způsobem? A proto aby vydělal se k takovému hnusu uchýlil? To se mi taky nejeví jako moc přitažlivé...
pod trvalým dohledem