Chlapi letos budu mít najeto 20 000 km chci se zeptat co všechno se dělá na motorce při téhle garančce? Jde mi o to jestli to mám dát do servisu nebo jestli to zvládnu sám. Olej si vymněním sám ,ale jestli se tam dělají např ventili tak to už radši přenechám odborníkům. Mění se ještě něco??
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Cau,no ventily bys mel kontrolovat co 10k takze i po 20k,navic je tam vymena vzduchace,pak zalezi na tom jak je ta motorka stara,protoze mozna je potreba vymenit brzdovku.
Mám najeto něco přes 24tis. km a měnil jsem olej s filtrem, vzducháč, brzdovku, chladící a olej a gufera v předku. Taky řetězovou sadu, ale to záleží, jak ji máš jetou Každopádně to zmákneš určitě sám
Servis netřeba. Letos v zime sem překročil 20tis km a dělal jsem: Filtry, oleje. Chladici kapalinu, brzdovou kapalinu. Výměna oleje v tlumičich. Kontrola ventylů ( nepotřebovali seřidit), Vyčistil jsem vstřikovani, Svičku. Nabill baterku a obrousil/namazal kontakty. Všechno vyčistil namazal a opravil drobnosti.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Novej napsal:
Chlapi letos budu mít najeto 20 000 km chci se zeptat co všechno se dělá na motorce při téhle garančce? Jde mi o to jestli to mám dát do servisu nebo jestli to zvládnu sám. Olej si vymněním sám ,ale jestli se tam dělají např ventili tak to už radši přenechám odborníkům. Mění se ještě něco??
Taky na tom pracuji (teda nechávám pracovat), ty ventily mě zaskočily , tak jsem hledal předpis prohlídek a tady je:
Našel jsem manuál, který by měl být na novější modely Dakara (2005?), je to zde (úmyslně to nedávám jako odkaz): http://btjunkie.org/torrent/til-download/44866357c1b9b0093d9be24638b71e362b5b4e1abeae
na řádku 69. Nainstaloval jsem si torrent, ale stejně to nedokážu stáhnout, poradíte někdo prosím, jak na to?
Podle přípony souboru .iso dedukuji, že by to mohl být obraz disku??
BMW GS = stroj na radost
A dá se s tím tedy něco dělat? Já bych si to klidně seednul, ale nevím jak...
Docela mě to zajímá, všechny ostatní manuály, co jsem zatím našel byly pro starší modely (2000- 2004) a tak by se mi tenhle docela hodil.
BMW GS = stroj na radost
Abys mohl seedovat, musel bys to mít už celé stáhnuté, abys mohl seedovat. Tobě to nestahuje vůbec, nebo jsi stáhnul x procent a dál už to nejede? Koukal jsem, že jeden člověk má 27%, tzn. minimálně tolik bys měl stáhnout taky.
MCJ napsal:
Abys mohl seedovat, musel bys to mít už celé stáhnuté, abys mohl seedovat. Tobě to nestahuje vůbec, nebo jsi stáhnul x procent a dál už to nejede? Koukal jsem, že jeden člověk má 27%, tzn. minimálně tolik bys měl stáhnout taky.
Nestahuje to vůbec (resp. nevím, jak bych to stáhnul, nikde není žádný tlačítko "download" u toho souboru) - omlouvám se, ale o torrentu a podobných věcech pouze vím, že existujou, ale nemám s nimi žádnou skušenost...
jestli ale dobře chápu jeden předchozí příspěvek, tak se stahuje pouze celý seznam? No to je ale trochu příliš veliké
BMW GS = stroj na radost
narazil jsem na to ještě tady http://www.fulldls.com/search-all-torrents/?qa=bmw+f+650+gs - http://www.fulldl... ale to stahování vypadá, že je placený
Upravil tora dne 20.03.2009 14:55