https://volby.idn...-2018.aspx
Upravil hicks dne 09.01.2018 16:40
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nejlepší prezident je buď mrtvej a nebo král :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
pardon, uz je tam.
17 cm
mmch ten Hynek je optimistickej tady...
17 cm
Za mě jsou tam tři jména proti kterejm jsem uplně proti. A to Zeman,Topolánek a Hannig (ten teda nemá šanci ale to je jedno).
Ostatní mi nevadí.
Jsou tam potom tací kteří vzbuzují otázku kdo platí aby tam byli.
Výňatek z jednoho článku
"Ale kandidatura těch pánů mne trochu děsí. Za Zemanem celkem jasně vidím ruskou ruku, za Horáčkem pokus o celoživotní rehabilitaci za léta věnovaná hazardu či u Drahoše intelektuálský probruselský tón. Ale co reprezentují v té volbě pánové jako Kulhánek nebo Hynek? Přesněji - koho reprezentují? Jaké a čí zájmy jdou do toho prohraného zápasu zviditelnit či přihřát? Nevím. Každopádně jejich kandidatura je těžkou iracionalitou po životě plném kvalitních racionálních činů. Lidověji řečeno - po úspěšných životech se jmenovaní pánové zachovali jako magoři. A to ve mně vzbuzuje apriorní podezření. "
Zeman mi vždy tak trochu připomínal agresivního, sveřepého, leč občas omezeného býka. Dnes je to už starý, dýchavičný a skoro nemohoucí patriarcha, který ovšem stále postrádá onu milou volskou empatii k lidem, jehož rohy jsou ale stále nebezpečné, i když už jen zblízka. Jakoby jeho jediným cílem už bylo jen zemřít ve funkci, aby ho vezli Prahou na lafetě. Drahoš mi ovšem připadá jako typický měkýš, v zajímavé a decentní ulitě, leč slizký a na pohmat asi jako mořská houba: čím víc ji zmáčneš, tím víc toho z dostaneš. To je v dnešním světě Macrona, Schultze a Merkelové velmi, velmi nebezpečné. Horáček se chová jako povýšený egocentrik, který je v prvé řadě hráčem, který přesně ví, že nejlépe se hraje (a riskuje) za cizí peníze. A jako president by hrál na náš účet. I to by mohlo být dosti nebezpečné, protože ČR není v postavení elitního hráče světové politiky. Hynek by se mi líbil, ale nikdo ho nezná a nemá proto mnoho šancí. Tak když už se mám smířit s tím, že budeme mít na Hradě dalšího hulváta, tak je asi Topolánek lepší volbou než Zeman. Intelektruálně na Macrona a Merkelovou sice nemá, ale to sveřepý balvan, který se snad nedá jen tak zastrašit. A má na rozdíl od všech ostatních má jednu opravdu elitní a zcela zásadní přednost - je skálopevně přesvědčen o prospěšnosti a nezbytnosti posilování transatlantické vazby s USA. Nějakou dobu mi trvalo než jsem skousnul jeho kmotrovskou minulost i antipatie, které ve mně vyvolává. Ale v dnešní době musím, ač nerad, připustit, že by asi byl tou nejrozumnější volbou.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
No uvidíme. Jak jsem byl zprvu nadšenej z Drahoše, jakožto člověka, který by měl být to nejreprezentativnější co v současné chvíli máme (když tak dlouho vedl AVČR). Ale poslední dobou a po shlédnutí několika debat mě to docela rychle pouští. Zeman i Topolánek jsou z mého pohledu nevolitelní. Ještě čerstvě mám v hlavě Topolánkovy aféry a ještě teď v hlavě slyším ty ****ní výmluvy ohledně Dalíka a lhaní na kameru. V tuto chvíli pořád nejsem rozhodnutej. Stále studuju ta jména, ale nejvíc mě rozčiluje, že nikdo z kandidátů není jasný lídr. Chtěl bych aby prezidenta volila jasná, opravdu jednoznačná většina a ta pak za ním stála.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spitfire napsal:
No uvidíme. Jak jsem byl zprvu nadšenej z Drahoše, jakožto člověka, který by měl být to nejreprezentativnější co v současné chvíli máme (když tak dlouho vedl AVČR). Ale poslední dobou a po shlédnutí několika debat mě to docela rychle pouští. Zeman i Topolánek jsou z mého pohledu nevolitelní. Ještě čerstvě mám v hlavě Topolánkovy aféry a ještě teď v hlavě slyším ty ****ní výmluvy ohledně Dalíka a lhaní na kameru. V tuto chvíli pořád nejsem rozhodnutej. Stále studuju ta jména, ale nejvíc mě rozčiluje, že nikdo z kandidátů není jasný lídr. Chtěl bych aby prezidenta volila jasná, opravdu jednoznačná většina a ta pak za ním stála.
Mám přesně podobný pocit, že Drahoš v posledních dvou až třech týdnech docela ujíždí trochu mimo. Hlavně vyjádření ohledně Eura, atp.
Uvidíme, zcela jistě to nebude Miloš ''ovar''Zeman a určitě ne Topolánek.
Ještě to prostudujeme
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Zemana nikdy, hlavně kvůli těm dobytkům okolo něho. Mynář 5 let bez prověrky, Najedlý prodloužená ruka Ruska, a ten mladý bolševík Ovčáček, který psal své agitačky v Haló novinách, to je výsměch...
Tapulda napsal:
Zemana nikdy, hlavně kvůli těm dobytkům okolo něho. Mynář 5 let bez prověrky, Najedlý prodloužená ruka Ruska, a ten mladý bolševík Ovčáček, který psal své agitačky v Haló novinách, to je výsměch...
Jako by promluvila elita národa Halík,Janda,Gabal, Kalousek a další neomarxisti.