Ahoj pratele, rozmyslim, jestli koupit F5MC nebo TOURa.
Mate nekdo realne zkusemosti s Tourem?
Jsem na vazkach, ale nevim kterej poridit... Popostrcte me prosim, diiiky
Upravil Kubrt dne 13.01.2018 17:12
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
mam F5, byt tebou kupim Túr
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Radio stoji za prd, sam mam 5MC a jsem spokojenej,ale kupovat dneska -koupim TOUR hlavne kvuli vydrzi baterie, nevidim zadny duvod pro 5MC snad cena? Kazdopadne bych vzal rovnou s tim soundkitem
Upravil xavier dne 13.01.2018 16:57
Aktualne 1250 GSA HP
Tonda o tom Touru básnil tak, že to asi fakt bude fungovat nejlíp ze všech dnešních "kecátek", sám se po nich pokukuji už pár týdnů. Jen ty chechtáky...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Chlapi díky, tak nějak jsem toho Toura chtěl a jen jsem se v tom utvrdil. Tak začínám šetřit
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
S Tourom sa nam nepodarilo spojit so Senani 20s ziadnym sposobom. Ak to viete dajte navod. Tour ma nevyhodu len 4och jazdcov. Aplikacia v iPhone neustale padala a aj ked nepadla tak nastavene nastavenia sa neulozili. Podotykam ze vzdy som siel podla navodu. Baterku som neriesil nikdy, ak treba batterypack mam vzdy v tankvaku takze ho na prestavke dobijem. Sena mi pride o dost lepsia.
Ahoj, jsem zde novej, dlouho zde na fórech dohledávám info, tak jsem se nakonec zaregistroval Tour mám, kupoval jsem ho v červenci, mám ho na otevřené helmě, byl jsem s ním v Rumunsku, Bulharsku… Celkem použito tak 14dní, baterie super - několik dní, telefon super - mám v otevřené helmě Blauer s velkým plexi a nikdo z práce nepoznal že jedu na motorce pokud jsem mu to neřekl. Rádio, vždy všude. Nedostatek - nelze spojit se Senami(Schuberthem..), pro mě problém(kolegové toto mají), koupil jsme na podzim novou helmu i intecomem(Schuberth - black friday z německa - fakt super cena-25%) a tour bych v klidu prodal. Je to nové v záruce koupené a montované v Rockway Liberec, pokud rozumná nabídka. Jinak si to nechám na jiné moto na telefon a rádio do starých helem. Momentálně ale využití moc nevidím.
Chlapci, vsem moc dekuju za prispevky. Tak nejak jsem pocital s tim, ze me nasmerujete tam, kam jsem stejne miril
Obzvlast dekuju Harleyovi za nabidku, ktera se proste neodmita
schválne by ma zaujímalo, tiež mám Tour, pred tým som nič iné nemal, používam ho vždy ked jazdíím, hudba sem tam navi, nemám s čím porovnávať ale kolko vám teda vydrží baterka ked to tu označujete ako najvačšie plus? ja som práve z tej baterky taký nesvoj viacej ako 5 hodín mi to nikdy nevydrží
Beast napsal:
schválne by ma zaujímalo, tiež mám Tour, pred tým som nič iné nemal, používam ho vždy ked jazdíím, hudba sem tam navi, nemám s čím porovnávať ale kolko vám teda vydrží baterka ked to tu označujete ako najvačšie plus? ja som práve z tej baterky taký nesvoj viacej ako 5 hodín mi to nikdy nevydrží
Tak to máš asi něco špatně...dva dny mi vydržela v pohodě a ještě si neříkala o nabití (jen se spolujezdcem na interkom)...
Beast napsal:
Tak to máš asi něco špatně...dva dny mi vydržela v pohodě a ještě si neříkala o nabití (jen se spolujezdcem na interkom)...
F3, F4 s bídou den...
dva dni? tak to potom asi budem mať vážne niečo zle, skúsim poriešiť novú bateriu, lebo toto ma fakt nebaví, ked sa vyberiem na dlhšiu trasu nikdy mi to nevydrží až do ciela, čo je dosť taký podstatný detail
Beast napsal:
Jak bylo napsáno máš tam zřejmě něco špatně. Nemám sice Interphone ,ale pro porovnání Schuberth 8hod , Sena 10U něco kolem 11hod ,ale za stáleho poslouchání hudby z navigace. A to má Tour parametrově lepší baterii než obě zmíněné hf. Připojena navigace a telefon do navigace.