Ahoj kluci. Mam prosbu, nemohl by jste mi někdo vyfotit homologační štítek výfuku Remus Genesis nebo Remus Revolution? Kde je to umístěný na výfuku, jak to vypadá a co je tam napsaný. Děkuju Radek
Racek napsal:
Ahoj kluci. Mam prosbu, nemohl by jste mi někdo vyfotit homologační štítek výfuku Remus Genesis nebo Remus Revolution? Kde je to umístěný na výfuku, jak to vypadá a co je tam napsaný. Děkuju Radek
Racku, homologační “papírek” k tomu máš? Já jen kdyby tak to lze od Remusu dostat eamilem. V rakousku ho pp mě chtěli.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky> to jako vazne? A kdy? Ja mam LeoVince s homologaci, papir k tomu mam stazenej v notasu, ale ze bych ho musel s sebou mit vytistenej....
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
ke všem homologovaným výfukům dodávám lejstro a ve valné většině případů i malou kartičku na vložení k dokladům o homologaci výfuku právě z důvodu těchto silničních kontrol.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ero> ja jsem si to stahnul odtud http://www.leovin...loads/ABE/ ale koukal jsem, ze v ty karte je R850R, R1100GS, ale moje R850GS ne...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
by to chtělo nějaké dobrozdání že R a GS jsou ve stejné lajně
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Byl jsem tam několikrát. Loni na jaře, zastavili mě zaplatil jsem pokutu za rychlost- výjezd ze vsi. Byla cedule auf wiedersen ale cesule konec vesnice asi 50 metrů dále někde v poli. Na výfuk se nedíval jen slyšel že je h´asitější. Tak řekl papíry pojištění a Eu schvákení k výfuku než jsme to všechno vyndal řekl ok. Dej mi Éčka a jeď.
VojtechPolicky> s rychlosti mam podobnou zkusenost, 50m pred znackou konec obce uz mimo baraky a hned pod ni omezeni na 70. Nameril mi 67kmh, byl schovanej smejd za zdi hrbitova s radarovou pistoli. Driv to tak nebyvalo, to az poslednich par let jsou fizlove mimoradne aktivni...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Slavek-xxx napsal:
Ero> ja jsem si to stahnul odtud http://www.leovin...loads/ABE/ ale koukal jsem, ze v ty karte je R850R, R1100GS, ale moje R850GS ne...
Nepamatuješ si jak se to PDF jmenovalo ? pár desítek jsem jich už otevřel, ale zatím ani jedno na BMW. Díky.
BMW R 1100 GS
Jsem chtěl být doma a opravdu jsem myslel že jsem mimo obec. Hlídám si to. Ale to už plecelíme vlákno.
VojtechPolicky napsal:
Racku, homologační “papírek” k tomu máš? Já jen kdyby tak to lze od Remusu dostat eamilem. V rakousku ho pp mě chtěli.
Ahoj no papíry k tomu nemam samozřejmě. Neni na něm nic , je to ten jak na něj dával odkaz Zetor. Zkusim to tam nechat vygravírovat ať je od pánů pokoj. Akorát je to Remus Genesis ale jak už se tady psalo že jeden je s a druhej je bez tak je to bohužel bez. Tak jen nevim jestli to má stejnou homolagaci jako Revolution.
Radku zde hom.číslo na remus revolution a nebud moc vyplašenej žádnou kartičku nemusíš mít ptal jsem se na to v Adacu München a odpověd byla,že musí být vyraženo na výfuku,nesmíš bejt moc vyplašenej a v klidu benga vzít ukázat homologaci na výfuku a fertig so geht das.
Bob přiložený následující obrázek:
Jo Bobe v pohodě. Necham to tam udělat jen pro klid. Mam kluka co to umí, jinak bych to neřešil. Mam na moto stejně držáky kufrů od Touraplechu a ten je vybranej podle origo výfuku. Tak si ho tam dam jen tady u nás a budu muset sundat ty držáky.Na dovču tam budu muset dát držáky kufrů a tedy i origo výfuk. Děkuju moc všem chlapci
Zdravím pánové, mám problém sehnat na Rémus Revolution db Killer, nebyl by někdo od té lásky a dobroty a nepoměřil by mi ho? Nějaký základ z čeho bych byl schopný ho udělat? Myslím že by to vytvořit šlo a budu doufat, že na tom nemusí být homologace, páč bych se nerad někde dohadoval. A taky mě při delší jízdě se.. že je to dost hlasitý. Moc dík
Hlavně se neposrat