sání bylo potřeba o kousek zkrátit a hadice při nasazování byla potřeba nahřát horkovzdušnou pistolí.
Zatáčení hadice nevadí pouze při plném rejdu do prava je tam asi půl centimetr chodu kdy to stlačuje trošičku tu hadici
uvažoval jsem i o různých řešeních kde by se něco nasouvalo dovnitř ale nechtěl jsem omezovat průměr sání který je mimochodem 46,4mm.
Hadice přijde ještě o něco zkrátit aby tak blbě nečuměla a na její zakončení asi navlíknu silonkovou ponožku a nebo tam vlepím nějaký kousek jemné plastové mřížky, chci opět vybrat něco co nebude bránit přístupu vzduchu.
chtěl jsem vložit fotky přímo ale nějak mě to nefunguje i když jsou názvy bez diakritiky a bez mezer
servisak napsal:
Budeš stím jezdit pořád nebo nasazovat?
popravdě řečeno nevím ... pokud to nebude ničemu vadit jezdil bych s tím klidně pořád, nasazování není až takový boj, ale zas tak jednoduché to taky není a moc si to nedokážu představit nasazovat bez vyndání sání.
servisak napsal:
Neusíš to ani brzdit poznáš to i normálně.
prima, tak to bude ještě jednodušší než jsem čekal :-) čím to je? Průměr přeci zůstává stejný, náporové sání přeci BMW nemá ... že by to dělala ta délka?
To ma bejt jako sranda a ja to zase jako jedinej nepochopil? Jakoze zkurvit sani abych tam natahl hadici? Chces mi rict, ze s tim brodis az po riditka?
Upravil Michal21 dne 22.02.2018 19:49
Michal21 napsal:
To ma bejt jako sranda a ja to zase jako jedinej nepochopil? Jakoze zkurvit sani abych tam natahl hadici? Chces mi rict, ze s tim brodis az po riditka?
sranda to není, saní jsem zkurvil jak? Jak přestane fungovat když sundám hadici?
Když pojedu skrz nějakou širší a mělkou říčku tak nechci trnout hruzou jestli tam nebude najednou nějaký ďolík a který bude o 10-15 hlubší než zbytek a nebo jestli tam nebude nějaká vlnka a motorka si cucne vodu.
Mimochodem ta výška kterou bych případně byl ochotný se brodit není po řídítka, ale bez té úpravy bych se bál projet cokoliv hlubšího než do cca půlky válců což není zrovna moc hluboké
Upravil firecracker dne 22.02.2018 19:54
Ta hadice je uvnitr hladka nebo jsou tam ty vyztuhy prolisovany take? Mam s podobnou hadici, ktera nebyla dokonale hladka zkusenost, ze ma celkem velkej odpor vzduchu (presneji tlakovou ztratu), coz by znamenalo, ze by se motorka opravdu mohla chovat pridusene.
Zkusenost mam na odsavaci vzduchotechnice, ne na motorce. Ale je jedno zda to neudejcha motor nebo vetrak. :-)
Upravil Hrabe_X dne 22.02.2018 20:29
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Ta hadice je uvnitr hladka nebo jsou tam ty vyztuhy prolisovany take? Mam s podobnou hadici, ktera nebyla dokonale hladka zkusenost, ze ma celkem velkej odpor vzduchu (presneji tlakovou ztratu), coz by znamenalo, ze by se motorka opravdu mohla chovat pridusene.
Zkusenost mam na odsavaci vzduchotechnice, ne na motorce. Ale je jedno zda to neudejcha motor nebo vetrak. :-)
je hladká, dlouho mě trvalo než jsem ji vybral ...
myslíš šnorchl? no aby si motorka náhodou nelokla při průjezdu říčkou ... nebo pro případ pádu v říčce na pravou stranu
Upravil firecracker dne 23.02.2018 09:18
To je děs! Kutil domácí opět v akci, ale proti gustu....
Teď se tu chlubíš a na podzim budeš zakládat nové vlákno o přetočeným kardanu a vyrezlých křížkách. Následovat budou témata o tom jak je BMW k hov.nu a nic nevydrží.
Vyzkoušej v terénu ostrou lehkou a už s touhle hroší potvorou do bláta ani nepáchneš.
PS: za tu uřízlou trubku sání by ti ta motorka měla nafackovat!
GSA 1250 Rallye 2024
myslíš šnorchl? no aby si motorka náhodou nelokla při průjezdu říčkou ... nebo pro případ pádu v říčce na pravou stranu
pro mne je to nepochopitelný s touhle motorkou do 1.5m hluboký vody. Na zničení mém ostrý enduro. Ale původně můj údiv byl nad tou hloubkou.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Taky si říkám kolik průjezdů říček, při kterých by se ti to hodilo za rok projedeš Brodům se vyhýbám, jen když prostě musím ... Osobně mi to přijde jako blbost, pokud náhodou nejedeš cestu kostí. Ale na druhou stranu, každého věc. https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
Presne vim jak tohle bude pokracovat. Jsem na foru uz nejaky patek a tito clenove se zde obcas opakuji. Pán udela par pseudouprav, tada spis par nesmyslu, dvakrat sunda ventilovy viko, pak se taky podiva pod nadrz, v tomto pripade tam neco urizne aby to bylo husty a za pul roku tady radi novym clenum pri vyberu geesa. Pane fajrkrekre pojdme delat veci poradne a funkcne...neni nam preci patnact ne?
Ale ta fotka dvanactky co ji cumi hadice od vysavace u riditek je masakr...v kategorii zverstva by zapadla...
Upravil Michal21 dne 23.02.2018 09:47