tak sem se konečně dokopal k malému tunningu hliníkáčů,novému logu,tak co vy nato,
stříbrný kufry
černý kufry
polepy jsou záměrně žluté,páč sem to dělal pro svou černožlutou bramboru se kterou chci jezdit po srazech,kde si je budete moct prohlédnout zblízka popřípadě si je i ošahat umytýma rukama,jinak budou polepy bílé,nebo stříbrné
a ještě jednajak to vypadá na motorce
tak co vy natolíbí,nelíbí a pročnebo mám jít zas dělat plotky a branky
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Teda ja nejsem moc priznivce garazovych kufru a doplnku, ale tyhle kufry jsou paradni, tem se ani garazovka neda rikat, fakt super, cerna nevim jak bude prakticka co se tyka odrenin atd. ale krasny to je
Taky chvalim logo BEGR, taky konecne pekny, ta samolepa predtim begr a telefon byla nic moc...jen je asi dost velky-jako reklama dobry, ale na seriovy kufry bych ho dal asi o neco mensi. Mam zegy nekolik let a asi nekolik let jeste vydrzi, ale kdybych kupoval kufry ted, tak by to byly BEGR, navic jsou za dobry penize
Upravil brtnik dne 18.03.2009 23:39
To Bystřa:to je nářez, prostě nádhera ta černá už je vidím na 1150 adv černá se žlutým sedlem a tyto kufry holt soudruzi v Mnichově se musí od tebe hodne učit to moje originály na gsa mě připadají nějaké chudoučké
Bob napsal:
To Bystřa:to je nářez, prostě nádhera ta černá už je vidím na 1150 adv černá se žlutým sedlem a tyto kufry holt soudruzi v Mnichově se musí od tebe hodne učit to moje originály na gsa mě připadají nějaké chudoučké
za jejich peníze je budu školit 28 hodin denně
to sedlo mi chybídávno bych ho měl,ale neměl sem žlutou náplň v tiskárně,tak sem donesl černobílou fotku čalouníkovyvýsledek si asi domyslíš
prezi,raptor:z praktického hlediska ten rozdíl není až tak velkýmůžu se zeptat jinak,jak opravíš škrábnutý kufr bez povrchové úpravy,odpovím si sám,nijak,bude to vždy vidět
ovšem černý komaxit opravit jde,proto jsem ho taky volil mimojiné,stačí ti nato obyč.barva ve spreji černá matná,domlouval sem i elox ale cena byla příliš vysoká.
s pakistánem sem nejednal,domluvil sem si to v jedné vesnici v africe,dělaj jen černé,stříbrné jim moc svítí do očí,oni mi udělají kontejner kufrů a já jim zato pošlu plný kybl nových kondomů
bystricke ved vcera si mi hovoril ze to bartrujes z pakistanom za pitnu vodu
no ja mam skratka topcase hepco becker gobi (strieborna umela hmota) a nedam dopustit na tu farbu, ... po predosluch ciernych plastovych kufroch je to uplne de luxe riesenie ked cestujes ked je horuco
jasne ze cierny komaxit sa da opravit ale povedzme si ako je, ten skrabanec na ciernej bude svietit daleko viac ako na striebornej
raptor napsal:
bystricke ved vcera si mi hovoril ze to bartrujes z pakistanom za pitnu vodu
no ja mam skratka topcase hepco becker gobi (strieborna umela hmota) a nedam dopustit na tu farbu, ... po predosluch ciernych plastovych kufroch je to uplne de luxe riesenie ked cestujes ked je horuco
jasne ze cierny komaxit sa da opravit ale povedzme si ako je, ten skrabanec na ciernej bude svietit daleko viac ako na striebornej
tak jasně,ze než to zaretušuješ,bude to svítit,ale i nato mám řešení,zastavíš u první chalupy kde si na prst vemeš trochu sazíjestli to poškodíš moc,lopata bude málo
ta černá určitě není na ježdění po lese,ikdyž si komax nechá hodně líbit,ale né každý jezdí furt do lesa
prozradím ti jedno tajemství,myslíš,že hliníkače patří jen na cestovní enduroasi už ne,páč mám jednu objednafku na čopra,3 kufry,tedy saduminulej rok to po mě chtěl kámoš na kelímekjó,časy se mění
Ty černý jsou epesní
Já bych šel do stříbra , páč nám stříbrnou motku a moje péče by by žádala lopatu sazí na cestu.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz