včera jsem udělal před sezonní rozborku a zjistil jsem, že mám u levé klapky rozmr... lanko. Nevíte prosím někdo , kde se dá koupit celý set (Pravé, levé a hlavní)?
At koukám jak koukam, všade jen hlavní.
neco jsem nasel... origo ND BMW
hlavni lanko 32737692561 - 1592,-
opr sada k lanku 32727691990 - cca 700,-
prave 140 mm 32737692562 - 750 ,-
leve 200 mm 32737692563 - 750 ,-
sitic 1059 mm 32737659676 - cca 1200,-
Parádní cena? No měl bych představu tak o polovině, ale což se dá dělat. Staré si pěkně promažu a to rozbité si naletuji sám a budu mit celou sadu náhradní.
U nás normalne treba na inveltu nebo cartec ostrava. Posles si cisla ND a oni te poslou nabidku a objednas. Takhle jsem to udelal u ostravskejch a cele mi to vyjde na 5200,-.
a na němcích třeba: https://www.tills.de/bowdenzug-drosselklappe-links-ersetzt-32737692563-200mm.html?language=de
Jestli to mas na 1150, tak si je klidne promaž a pak je rovnou vyhod. Prestanou ti chodit v bowdenech...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
snaker46 napsal:
fakt jo? jsou nejaky poplastěny uvnitř čico? Ooolejem to zničím?
Dle Servisaka (taky jsem si je tenkrat chtel jen promazat) chodej v teflonu. Koupil jsem sadu a mam klid. Chodi to jak na krosce.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Čauko
Snaker46 chcel by som sa opýtať po jakej dobe sa ti to lanko posralo... koľko máš na tých lankách nalietané km ..... len pre zaujímavosť ... dik
Upravil raso dne 11.04.2018 17:06
BMW R1200GSA r.v.:2010
raso napsal:
Čauko
Snaker46 chcel by som sa opýtať po jakej dobe sa ti to lanko posralo... koľko máš na tých lankách nalietané km ..... len pre zaujímavosť ... dik
uklidni se ...ty máš 12ku, tam se lanka nepřidírají
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Lanko se posrat nemusí pouze pokud máš elektronický plyn. :-). Jinak bacha, ty starší 1100GS měly jen jedno lanko (ca.do r.v.1996) a ne tři. Výhoda: nic se nesype. Nevýhoda: hůř se šteluje. A mě se to za 22let nikdy neposralo - Mr.GS bude zklamanej.
Budu si muset alespoň ukopnout blinkr, ať mám taky už konečně závadu, protože 1x prasklá H4 je u 1100GS fakt za tu dobu ostuda.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To jsi Petříka moc nepotěšil, podle něho je 11ctka špatný stroj. Může si za to sám, protože Martě motorku vybíral....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Hrabe_X napsal:
Lanko se posrat nemusí pouze pokud máš elektronický plyn. :-). Jinak bacha, ty starší 1100GS měly jen jedno lanko (ca.do r.v.1996) a ne tři. Výhoda: nic se nesype. Nevýhoda: hůř se šteluje. A mě se to za 22let nikdy neposralo - Mr.GS bude zklamanej.
Budu si muset alespoň ukopnout blinkr, ať mám taky už konečně závadu, protože 1x prasklá H4 je u 1100GS fakt za tu dobu ostuda.
taki mam ten stary sistem bez plastove krabicki pot bakterijou... a bes lambdy a bes abs a suuplne scasne covjek uz 14 roku co ju mam a furt mam radost z jizdy a nic noviho uz nescu.
Kupredu spatki ni krok...
Hobra ani komentovat nebudu, to je marný , ale Hrabě... čeče, trochu soudnost
řeč je tady o 1150... tam se lanka mění nejpozděj tak po cca 100tis km (dle způsobu provozu i mnohem častěji) vyjímkou jsou pouze velcí siláci, co z toho pak mají tempomat
... a na 12ce se zpravidla žádný lanka nepřidírají... to neznamená, že se to vyjímečně nemůže stát (posr.at se může všechno), ale nikdy jsem o tom osobně neslyšel a i mě pořád chodí naprosto volně (můžeš zase argumentovat údržbou, ale demagogií už bylo dost )
a komentoval jsem to jenom proto, že se ptal člověk, co vlastní 12ku, tak nemusíte zase flamovat o spolehlivosti poctivé kovářské práce... o tom už je pohádek tolik, že by Andersen záviděl.
A uzavřel bych to tradičně.... co nejezdí se nepos.ere tak šup šup kovadliny, ať se kola točí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA