Patek 13 teho - skutr v riti a 2x zlomena klicni kost - hodila by se mi pravni rada...
Přidané 13.04.2018 20:49
a sakra.... To asi dost bolelo (i na srdci motorkáře)! . Klíčovka sešroubovaná?
P.S. Pátek 13. asi funguje, právě jsem dcerce ošetřoval obličej, když při pádu sežrala dřevěnou židli. Zuby naštěstí všechny, ale zítra bude asi chudinka vypadat dost akčně.
Upravil Hrabe_X dne 13.04.2018 20:52
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Patek 13 teho - skutr v riti a 2x zlomena klicni kost - hodila by se mi pravni rada...
Přidané 13.04.2018 20:56
Takze.
1. narok na odskodneni majetkove ujmy - skutr, bunda, atd.
2. narok na odskodneni ujmy na zdravi - bolestne, doprava na kontroly, zdravotni pomuscky atd.
3. narok na uslou mzdu - pokdu jsi zamestnanec je to vpohode, dorovnani mzdy mezi nechopenkou a beznou vyplatou, u OSVC se to pocita hur
4. pokud mas leceni dyl jak 2 tydny pujde to k soudu, jako ublizeni na zdravi
5. jel jsem kolem toho, kdyz si tam sedel
Upravil schrek dne 13.04.2018 20:57
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 13.04.2018 21:09
schrek napsal:
Takze.
2. narok na odskodneni ujmy na zdravi - bolestne, doprava na kontroly, zdravotni pomuscky atd.
3. narok na uslou mzdu - pokdu jsi zamestnanec je to vpohode, dorovnani mzdy mezi nechopenkou a beznou vyplatou, u OSVC se to pocita hur
jenom u toho bodu 4 existuje varianta mimosoudního vyrovnání - to by tě ale ta holčina, případně firma kde pracuje musela kontaktovat a udělat ti nabídku...
Upravil pavlos84 dne 13.04.2018 21:11
Mustang, Kyvačka 250, Suzuki VS600 Intruder, Suzuki VS800 Intruder, BMW R1150GS, Yamaha TDM900, BMW R1150GSA[/i]
Přidané 13.04.2018 21:15
Z prdele klika, že se mi klíční kost nevzpricila. Jsem zaortezovany a utazeny, je to zlomené podle doktora docela slusne. Helma chytla pecku, ale hlava dobry. I na skútry to chce raději lepsi. Byli hasiči i policie a jel jsem zachrankou... Parádní vecer opravdu.... .. no a bolet to začíná ted... a nesmím den dva chlastat, kdyby ještě něco..... narazena noha a zebra ale boli o dost vic jak to rameno...
Upravil Bubak dne 13.04.2018 21:18
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Přidané 14.04.2018 09:28
pavlos84 napsal:
schrek napsal:
Takze.
jenom u toho bodu 4 existuje varianta mimosoudního vyrovnání - to by tě ale ta holčina, případně firma kde pracuje musela kontaktovat a udělat ti nabídku...
Ano presne tak, mimosoudni vyrovnani muze byt, ale stejne probehne jednani a dostane minimalne podminku. Ale urcite bych pripadnou kompenzaci ze strany vinika, aby se vyhnul soudu konzultoval. Me sejmul takovej mladej namachrovanej typek kdy mel tatinka prachace a hned si to vidle jak to zacalo, ze se vyrovname atd.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 14.04.2018 09:50
schrek - diky za radu a PM s nabidkou pomoci. Vyuziju. Leceni mam na 4 az 6 tydnu. Nastesti v praci moc nezameskam bo IT - psat na kompu jednou rukou je na pycu, ale jde to a lidi ridit taky muzu.....
Bubak
Přidané 14.04.2018 11:15
Přeju brzké uzdravení. Nedali doktoři možnost kličku sešroubovat?
Bráchovi ji, jezdí na koních, vždycky sešroubujou a za tri dny vozí kolečka s hnojem. A dalšímu známému po , úraze na lyžích, to samé a hned měl začít pomalu cvičit.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Přidané 14.04.2018 11:27
Palk napsal:
Přeju brzké uzdravení. Nedali doktoři možnost kličku sešroubovat?
Bráchovi ji, jezdí na koních, vždycky sešroubujou a za tri dny vozí kolečka s hnojem. A dalšímu známému po , úraze na lyžích, to samé a hned měl začít pomalu cvičit.
..mno, ne, vysrali se na me.... ..ale jeden kolega tady se me uz ptal... z vojenske nemocnice .. jak budu mit papiry, tak mu dam vedet...
Bubak
Přidané 14.04.2018 11:46
Bod 4.: K soudu to jít nemusí, může se to odklonit na podmíněné zastavení trestního stíhání.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Přidané 14.04.2018 11:56
swat napsal:
Bod 4.: K soudu to jít nemusí, může se to odklonit na podmíněné zastavení trestního stíhání.
...se ve me mlati 2 pocity. Rad bych, aby ta blbka nejak potrestana byla - chvili bez papiru treba.... , ale zase to nemusi byt uplne likvidacni (pro ni).... ...podle dosavadni diognozy dostane nejspis TČ tezke ublizeni na zdravi z nedbalosti (lecba 4-6 tydnu) ... ... to je minimalne podminka ne? ... .. uvidime.
Bubak
Přidané 15.04.2018 20:55
No samozdřejně přeju rychlé uzdravení bez následků -prostě smůla -ve špatný čas na špatném místě ; pokud ta holčina neměla alkohol a nebyla po nehodě nějak arogantní já bych se jí asi nesnažil nějak skoupat víc ,,než je nutné" říkáš že pracuješ jako AT tak asi bídou netrpíš -nic mi do toho není ale nedá mi nereagovat -kdo z nás může říct s rukou na srdci že se mu v životě ,,nepovede " podobná bota ,nebo naší dceři či někomu blízkému a poškozený se pak bude radit na netu jak co nejvíc z toho vytřískat-jak pravil jeden kdysi ,,kdož jsi bez viny hoď kamenem"
no a teď hurá do mě
Upravil kim dne 15.04.2018 20:56
Přidané 15.04.2018 21:24
kim napsal:
No samozdřejně přeju rychlé uzdravení bez následků -prostě smůla -ve špatný čas na špatném místě ; pokud ta holčina neměla alkohol a nebyla po nehodě nějak arogantní já bych se jí asi nesnažil nějak skoupat víc ,,než je nutné" říkáš že pracuješ jako AT tak asi bídou netrpíš -nic mi do toho není ale nedá mi nereagovat -kdo z nás může říct s rukou na srdci že se mu v životě ,,nepovede " podobná bota ,nebo naší dceři či někomu blízkému a poškozený se pak bude radit na netu jak co nejvíc z toho vytřískat-jak pravil jeden kdysi ,,kdož jsi bez viny hoď kamenem"
no a teď hurá do mě
Proč by Tě měl kdo kamenovat? Vyjádřil jsi svobodně svůj názor Ne každý s ním bude souhlasit a to je naprosto v pořádku. Vyjadřujme své názory beze strachu, dokud to ještě jde
Přidané 15.04.2018 22:04
..já z toho nechci nic vytriskat, jen pokrýt škody které mi vznikly. Nikdy jsem zatím žádnou nehodu ani nespáchal ani neutrpěl - teď poprvé.. tak se v tom nevyznám. Nouzi netrpim, ale rozdíl plat versus nemocenská ( pokud mi zítra zaměstnavatel řekne že jsem mu 6 týdnů k hownu protože s jednou rukou je zbytečný abych chodil ) udělá za 6 týdnů nějakou tu desítku tisíc.... Nemluvím o novým skútru, helmě a bundě..... Moje žena se málem zhroutila a děti mi brecely celej víkend..... A jak to všechno přišlo k sobě tak mě bolí každej nádech o spaní nemluvím to je úplná katastrofa .... Hledám čím se smahnout, abych aspoň 4 hoďky spal...
... holčina mi včera volala, že jí to mrzí a že neví jak mě přehlídla. Věřím že mě nesrazila schválně... Advokáta jsem sháněl hlavně kvůli pojišťovně a ne aby jí udělal pakarnu - tu už má de iure samu od sebe..... Podle vyšetřujícího od policie to podle prvního odhadu stejně půjde k soudu.....
Upravil Bubak dne 15.04.2018 22:15
Bubak
Přidané 16.04.2018 06:43
Bubak napsal:
...**** drat. Na aute zimni gumy, na baraku prace stoji a 6 tydnu leceni....
... nevi nekdo jak resit naroky na odskodne... respektive, na co mam narok?
more to jsou veci, kdyz sem par dni nekoukam. Klicni kost ti sroste pokud vim zpatky do puvodni pevnosti atd, toz se uzdrav!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 16.04.2018 06:46
Bubak napsal:
Advokáta jsem sháněl hlavně kvůli pojišťovně a ne aby jí udělal pakarnu - tu už má de iure samu od sebe..... Podle vyšetřujícího od policie to podle prvního odhadu stejně půjde k soudu.....
..tezke ublizeni na zdravi z nedbalosti (zlomila ti kost) imho urcite...
dostane nejspise podminku... anebo jsem videl jak pise Swat podminene zastaveni stihani.
Upravil hicks dne 16.04.2018 08:24
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 16.04.2018 08:59
... ja proti podminenemu zastaveni nic mit nebudu - chci zpatky akorat skutr, helmu, bundu + dorovnat ztraty co mi vzniknou v praci.. .. to kdyz jejich pojstovna splni, dohodu o podminecnem zastaveni stihani klidne sam navrhnu ...
Bubak
Přidané 21.06.2018 09:06
..tak, pro rypaky > mlada pani dopadla ok, statni zastupce jeji trestni stihani podminecne zastavil.... takze se ji de facto nestalo vubec nic.... ... ted si to vyrizuji pouze s pojistovnou...... .. ruka je konecne schopna lehke rehabilitace - rozcvicovat zatim bez zateze..... .. mno, hybnost je teda dost na pycu, ale snad se to srovna....
Bubak