Ahoj, už jí mám taky, ale stále mi to nekomunikuje s Interphone tour. Všechno slyším, i pípnutí sms, jen hovor, když přijmu, tak nic neslyším a ani na druhé straně nic neslyší. Asi až nějaká další aktualizace...
Jak se jmenuje tvoje motorka v Bluetooth v mobilu? Moje je ICC6.5in. Někde jsem četl, že když je tento název, tak byla chyba v aktualizaci, ale nevím...
Ahoj. Tento problém ma presne aj kamarát. Helmu ma BMW, tft ma updatnute a nie a nie rozchodiť tel. hovor. Všetko iné funguje, len proste keď mu zavolám alebo on mne, nič nepočuje, ale hudba napr ide prehrávať.
Takže nechápem prečo. Ja osobne som to neskúšal, helmu mam pripojenú k navigator 6. Tam to funguje bez jediného problému.
ja to chci taky!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Když jsem to prvně viděl, úplně jsem si říkal, že je to tak přesně pro Hickse
Me se to libi na LT nebo tak, ale na ADV chci budíky
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
mam stejne tuseni od zacatku, zatim jsem to ale videl jen nezapnuty.
Na druhou stranu.. je to z toho top-kvalitniho lcd jako ma Nav6 nebo Zumo?
je to OPRAVDU krutoprisne dobr citelne na slunicku?
Hix zase nechce na tachometr nejakou starsi technologyji...
17 cm
čitelný to je parádně, protože to není dotykový, ale hnusný je to jako pr.del.
Není nad budíky... ikdyby byly digitální, tak by mě to nevadilo, ale tenhle tablet je ke zblití... otáčkoměr v křivce ... a 5 min hledání, když chceš cokoliv nastavit nebo jen smazat blbej trip po natankování
Ještě že se v tom nejde hrabat za jízdy... už tak většina lidí jezdí, jak kdyby byli na drogách... teď k tomu ještě nutně telefonujou ( protože jak jinak si ukrátit ty nudný chvíle za řídítkama, že? ) a když se ještě začnou hrabat v menu, který má větvení, jak menu v televizi, tak to bude hotovo... ještě že blbejch lidí je jak sra.ček a neubudou...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
čitelný to je parádně, protože to není dotykový, ale hnusný je to jako pr.del.
Není nad budíky... ikdyby byly digitální, tak by mě to nevadilo, ale tenhle tablet je ke zblití... otáčkoměr v křivce ... a 5 min hledání, když chceš cokoliv nastavit nebo jen smazat blbej trip po natankování
Ještě že se v tom nejde hrabat za jízdy... už tak většina lidí jezdí, jak kdyby byli na drogách... teď k tomu ještě nutně telefonujou ( protože jak jinak si ukrátit ty nudný chvíle za řídítkama, že? ) a když se ještě začnou hrabat v menu, který má větvení, jak menu v televizi, tak to bude hotovo... ještě že blbejch lidí je jak sra.ček a neubudou...
Pán je zřejmě trošku zakomplexovanej. Nejraděj by spal v jeskyni. Jinak hrabat v tom za jízdy jde a nic netrvá žádných 5 minut. píše" pray" jen to slyšel a už kritizíruje
Upravil Jahn dne 14.05.2018 09:54
Jahn
Mr GS, někdy to fakt trošku přeháníš. Mám sice klasický budíky, ale display bych moc chtěl, už kvůli těm pičičovinkám, co to umí. Líbí se mi moderní technologie. Tím pádem mi ani netrvá tak dlouho nastavování podobných hraček (a hlavně... mě to baví). Jsem kvůli tomu blbej? Dle Mr GS ano...
ho nechte, Petr (MrGS) je... no.. NO PRECE Z MORAVY!
...je vubec uspech, ze nema 1100/1150 a obhajuje 12ku!
17 cm
hicks napsal:
Se taky divím, že nemá třiapůli tam by ho nic nerozptylovalo. Často nešel ani tachometr a rychloměr. Neměl by starost po natankování s nulováním.
predstav si, ze nemit dvanactku mohl by pouzivat takova oskliva slova a argumenty, jako napr. "plastomrdka"... "lak jako konstrukcni prvek kardanu"... "pronikani pisku do kardanu mizernym utesnenim"..."absence vypustaku na koncovem prevodu v prvnich rocnicich".. .atd
17 cm
fakt? Takže za jízdy je přístupný celý menu a mazaání tripu není až ve třetím podmenu?
Nechceš si to prvně vyzkoušet, než se začneš s někým hádat, abys nevypadal jako bl.bec?
hicks napsal:
Se taky divím, že nemá třiapůli tam by ho nic nerozptylovalo. Často nešel ani tachometr a rychloměr. Neměl by starost po natankování s nulováním.
možná bys měl místo machrování začít víc jezdit a čumět kolem sebe, aby sis všiml, co ustatní účastíci provozu za jízdy dělají, než začneš poučovat o vývoji, kterej nezastavím.
Každopádně tady veřejně slibuji, že jestli mě nějakej kry.pl na motorce vjede do cesty (protisměru) a bude u toho čumět do tabletu, tak se otočím a ten tablet sežere... a bez vysvětlování, tak abyste pak věděli o co jde
Mr GS napsal:
fakt? Takže za jízdy je přístupný celý menu a mazaání tripu není až ve třetím podmenu?
Nechceš si to prvně vyzkoušet, než se začneš s někým hádat, abys nevypadal jako bl.bec?
zase do toho muzes fsteky zabodnout sroubovak... u budiku by to nebylo tak zabavny.
mmch mazani tripu v podmenu je zlo-čin.
17 cm
Opět ukázka primitivismu... Ty jsi fakt zoufalec Mr GS... Když už píšeš ho.v.na, tak si za nima stůj. Napsal jsi, že se v tom nedá za jízdy hrabat, a ne že se za jízdy nedá pouze mazat trip. Než tady začneš dělat tupý přednášky, tak si to aspoň vyzkoušej, jinak vypadáš jako ještě větší blb než jsi. A tvoje hrdinství je též dost ubohé, ty siláku s otočkou...
Ale no tak...neni treba osobnich urazek
Kazdopadne to podle mne docela pekny je, ale ty menu a podmenu mi na motorku taky teda nesmi . Citelnost je perfektní.
Aktualne 1250 GSA HP
Naštěstí jde vývoj vozidel kupředu a za chvíli budou i motorky autonomní ..takže bude moci držitel vozidla klikat a kochat se displejem po celou dobu jízdy..no jo no..pokrok nezastavíš
xavier napsal:
Ale no tak...neni treba osobnich urazek
Kazdopadne to podle mne docela pekny je, ale ty menu a podmenu mi na motorku taky teda nesmi . Citelnost je perfektní.
Věř mi, že to není můj styl. Ale pokud někdo stále uráží lidi, kteří si koupí novou motorku, tak se nemůžeš divit, že to takhle dopadne.
Pokud mám rád klasiku, ok, to je v pořádku, ale proč urážet někoho, kdo chce něco nového?
Tohle vlákno mělo být o TFT. Není to ještě vychytané a některé věci nefungují jak mají. Tady si máme vyměňovat zkušenosti a ne číst o tom, že jsme blb.ci, protože máme hnusný tablet na motorkách...
xavier napsal:
mam stejne tuseni od zacatku, zatim jsem to ale videl jen nezapnuty.
Na druhou stranu.. je to z toho top-kvalitniho lcd jako ma Nav6 nebo Zumo?
je to OPRAVDU krutoprisne dobr citelne na slunicku?
Hix zase nechce na tachometr nejakou starsi technologyji...
Mě přijde že to ještě není na takové úrovni, nejdřív jsem to hrozně chctěl ale nakonec vzal motorku s klasickými budíky + navigací.
Respektive já používám kombinaci BMW Navigator 6 a klasícké budíky. Kolega si teď koupil GS LC s Conect a za mě tam chybí pokročilejší navigace.. Čekal bych že v dnešní době to bude mít ten garmin plně integrovaný..
Over than 250k km on BMW GS bikes