budu sem postupně přihazovat díly, které sháním, a než bych psal na inzeráty na tipmotu, tak bych to zkusil zde, eventuelně pomohl prodávajícím.
Před možnou opravou budu ještě nechávat měřit rám, jestli není něco hnutého. Volal jsem do Halbichu, a prý mají mobilní laserovou diagnostiku. Dokážou to změřit jenom podle krku řízení, když mám vyndané uražené vidle?
Postupně budu pročišťovat seznam a když to půjde tak i příspěvky, aby to bylo co nejaktuálnější. Pokud v průběhu oprav přijdu na něco nového, tak samozřejmě to sem upnu :-)
Máte nějaký hrubý nástřel na kolik by to vyšlo, z použitých dílů?
Moto: K25 (R 1200 GS) R 1200 GS 04 (0307)
Všechny díly sehnány
Díky!
Valdemar
Upravil vvalosek dne 24.04.2019 22:14
Neexistuje špatné počasí!
Mel bys to prolezt a napsat fsecko zrovna...co dyz ti posle negdo budiky a ty mu za tyden napises ze potrebujes este zadni svetlo...
Kupredu spatki ni krok...
Pánové, tak mám špatné zprávy, dle dnešního měření panem Mergešem z Halbichu bylo mé včeličce diagnostikováno hnutí rámu, v jednom pohybu přes 2 cm, jediná dobrá veličina byla podsedlovka, která byla v toleranci...Nový rám vychází na cca 20 tisíc v Inveltu, další možnost je zjistit, jestli to půjde "srovnat"... Máte někdo zkušenosti s rovnáním, ať už osobní nebo přes známé? Neexistuje špatné počasí!
rovnal jsem ram u cbr u nejakyho typka co driv bydlel na severu prahy (odolena voda tusim),ale prestehoval se na jih nekam za hradec. fajn sikovnej typek. jen si nevzpomenu na jmeno a adresu.
tak si vzpomnel mobil - Jirka Smejkal 608 333 839, Počátky u Pelhřimova
Upravil Re4DeR dne 18.09.2018 12:25
úprava dílů (na ebayi jsem koupil komplet vidle včetně horních brejlí za desítku, tak to se mi podařilo pěkně ušetřit), ale co jsem ušetřil na těch vidlích tak to zapluju do rámu... :-(
PS: šlo by srovnat výfukové koleno tlakováním a nahřátím (nestalo by se nic katalyzátoru? )? Na vzhled nehraju, stejně celé svody omotám páskou ať to vypadá drsně.
Tak jsem se koukl ještě na světlo co s ním jde, nejde udělat. Ten zlomený kousek bych (pokud by šlo odlepit sklo světla) přilepil zpátky k parabole. Otázka je, jestli by to vadilo při jízdě. Ulomený kousek ohraničuje směrem dolů kužel, tedy by neoslňoval.
Sklo je k plastovému krytu přilepeno pravděpodobně silnějším tmelem. Zkoušeli jste se někdo dostat dovnitř?
Na ten kousek bych se vykašlal, světlo namontoval a normálně používal. Stejně za 50tkm budeš řešit vypálenou parabolu :-D
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Po otočení klíčku a diagnostice řj, se rozbliká červený trojúhelník, ne rychle, ve stejném intervalu jako abs. Při zmáčknutí páčky přední brzdy se posilovač rozkvičí a je cítit normálně v páčce. Při zmáčknutí páčky větší silou se zvuk posilovače změní a doslova mi tlačí do páčky brzdy. Je tohle standardní jev, nebo je např. málo brzdovky v posilovači, atd?
Při zapojení posilovače jsem si nebyl jistý těmi dvěma konektory z levé strany nahoře. Je možné že jsem je prohodil. Může to dělat tím?
Zvládl by se někdo z vás kouknout diagnostikou na to, co té motce je? Bydlím kousek od dálnice D1, sjezd na 41. km, když byste měli cestu kolem...
Díky!
V.
Upravil vvalosek dne 05.01.2019 21:35
[youtube]https://www.youtube.com/v/r3H_PX7zaDM/[youtube]
Tak tohle mi moto dělá. Světla jsou v pohodě nevím proč to ukazuje... baterka byla odpojená 6 měsíců, máte nějaké nápady nebo jediná možnost je diag?