Tak kdepak jste už letos byli? Kolik už jste stihli najezdit? Kam se chystáte? A takové ty věci kolem vzjížděk.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
No já mám taky asi jen zatim 600km. A zejtra po obědě asi pojedu do Práglu. Nebo ve středu. Tak se přidej a budeš mít hned o něco víc
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
No jasné. Já počitač poznám z 10 metrů. A ťukat do písmenek umim taky. Jen po mě nechtěj, abych zmodral nějaký odkaz
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Já najezdím ročně na motorce standart 30.000 km bez výletů plus co najedu na autech. Denně dělám jednou až dvakrát 40km do práce a zpět, čili nejméně 80-160km. Výlety hlavně terénní bez mnoha kilometrů. Letos se ale chystám do Čech, takže to přibyde.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Jedete se o víkendo někde projet? Já jdu dnes do kazatelny na dvě (no bude jich tak 6-7 ) Zítra po ránu jedna dodávka na olej a pak po obědě asi na cesty. Musim teda dnes vyměnit držák na GPS. No a v neděli asi na výstavu do Prahy. Tam se mě, ale vubec nechce.
Upravil Cycli dne 09.03.2007 09:15
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
No já už bych se chtěl projel taky. Vypadá to, že prdel a křížová kost srostla dobře. Za měsíc skončí rehabilitace, tak se uvidí. Jak to jen půjde, tak vyrazím na několik prodloužených víkendů - Orlické hory; České Švýcarsko; Šumava+Krušné hory.
Držák gps jsem nevyměnil, páč jsem jel dneska do města pro nějaké díly a na zpáteční cestě jsem si přitáh na laně za MBl práci. Takže na zítra už mám dvě auta a v neděli ta výstava Ještě zkusim zapůsobit, aby jsme na výstavu nejechali. Stejně mě tam nic neláká a má být krásně.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Takže zase jsi nikde nebyl? Já taky ne. Akorát v Práglu na výstavě autem.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jj,byl.Půlka sice pracovní,ale tá druhá na návštěvě u Bohuša.Uzená žebra právě vytažená z udírny.Tomu se nedalo odolat.Ani mě nevadilo,že jsem jel autem.
p.s.Sorry Bohušu za ten vylízanej talíř.Doufám,že synátorovi na večeřu něco zbylo......
BMW R 1100GS vzor kačer
A dneska bude zase kráně. Co s tím udělámě? Sakra, já snad zavřu divadýlko a jdu se projet. Kéž by
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi