A bude zase pršet? Bez tlamy plné vody to nebude ono, pokud to nezařídíš :-D
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik jjj bylo to super kdyz chcalo ze , ale klidne ti pripojim hadici a muzes byt mokrej permanetne.
Upravil schrek dne 25.07.2018 15:06
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Uvidime jak vse vyjde, mel sjme myt jeden hodne neobvykly dopoledni program , ale to nevyjde a strelnice stale neni zkolaudovana tak musim neco vymyslet.
Čeština můj koníček
Chlapaku, zrovna jsem ti chtel psat jak to s tebou vypada. Takze te rad zas poprosim o kochacku pro mastodonty a pro ty co se nebudou citit jet trochu neco drsnejsiho. Ted jsem videl ze umis povozit i slecny takze super.
Čeština můj koníček
Upominkove predmety krom samolepek , ktere jiz jsou hotove, jsem dneska doobjednal, snad se vse stihne.
Čeština můj koníček
Chlapaku, zrovna jsem ti chtel psat jak to s tebou vypada. Takze te rad zas poprosim o kochacku pro mastodonty a pro ty co se nebudou citit jet trochu neco drsnejsiho. Ted jsem videl ze umis povozit i slecny takze super.
Program na sobotni dopoledne je na svete ted drzte palce at to vyjde, bude zase srandy kopec a konecne si i zasoutezite
Čeština můj koníček
P.S. Tu objednavku u Louise na 13.7.2017 jsme asi prosvihli.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Kluci jezdi z Chomutova a odjizdi v 17 po praci a dojedou hold v noci a loni prjeli i z Klagenfurtu .
Čeština můj koníček