Po náhlé a krátké nemoci dnes zemřela touha vlastnit dál GS a bmw vůbec
Rozhodnutí je nezvrátitelné i když náhlé a neočekávané i pro mne samotného.
Během jedné odpolední debaty došlo k nabídce od jednoho kolegy u stolu odkoupit ode mne mého bavoráka. Po krátké pauze jsem přijal.
Odcházím tímto z vašich řad a z fóra vůbec, než za sebou zavřu dveře, prosím, pokud někdo máte zkušenosti, poraďte mi co se modelů týče. Chci nejspíš modernější konstrukci, naháče. Co byste mi doporučili, prosím, nehledě na cenu. Podmínkou je značka Harley - Davidson
Děkuji
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
To DOC Tady na těchto stránkách jsem díky tvým kvalitním příspěvkům mnoho načerpal a získal znovu ztracený vztah motorkám . Tak nám prosím jen stručně prozraď důvod změny nejen značky ale kategorie. Už končíš s cestováním ? Myslím že bys zde hodně chyběl .
www.lc8adv.cz
Doc napsal:
Odcházím tímto z vašich řad a z fóra vůbec, než za sebou zavřu dveře, prosím, pokud někdo máte zkušenosti, poraďte mi co se modelů týče. Chci nejspíš modernější konstrukci, naháče. Co byste mi doporučili, prosím, nehledě na cenu. Podmínkou je značka Harley - Davidson
Děkuji
Docu a to je takovy problem mit GSA i Harleye zaroven?
Jinak Buenos kilometres...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
U Harleje naháče? To spíš už Buella né (a třeba rovnou XB 12 na cestování, když jseš zvyklej)? Soused má Night Roda a taky pěkné, ale né pro našince - ty Harleje maj nějak divně srovnaný válce v rámu.
R 1100 GS
Juan napsal:
To DOC Tady na těchto stránkách jsem díky tvým kvalitním příspěvkům mnoho načerpal a získal znovu ztracený vztah motorkám . Tak nám prosím jen stručně prozraď důvod změny nejen značky ale kategorie. Už končíš s cestováním ? Myslím že bys zde hodně chyběl .
DOC to psal 1.4. (apríl) i když za dvě minuty konec apríla a v Řecku je o hodku navíc. Každopádne DOC bez Bawora je jako Tomáš TT o půlnoci bez internetu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
nedivím se, když jezdíš na 12tce
když bys měl 100,1100 nebo 1150, nebudeš žádněj jinej vibrátor potřebovat
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Cycli napsal:
DOC to psal 1.4. (apríl) i když za dvě minuty konec apríla a v Řecku je o hodku navíc. Každopádne DOC bez Bawora je jako Tomáš TT o půlnoci bez internetu.
Doc je mrtvy muz, ja to sezral i s navijakem
17 cm
.....hoši Doc se někde v Aténách směje na tem amfiteátru a smích se rozléhá široko daleko, prý je tam výborná akustika ..... z toho jak jsme mu hupli na špek je vidět, že se z tebe ta typicky česká povaha nevytratila ale Doc-u jestli to myslíš vážně, tak to si zase nepřej nás *pissed*
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
já to psal jak spravně tušil Cycli 00.58 a domníval jsem se, že to bude zanešeno tedy 1.4. - 23.58 vašeho času....... ale nějak to nastavení zóny, letní čas, a premenstruální tenze zavinily špatné zapsání času příspěvku.
Může za to Miloš!!!!!!!!!!
1/ umíte si mně představit na Harleyi?
2/ zatáčí asi jako traktor
3/ nebrzdí
4/ já bláto nerad, ale..... Harley ještě víc
5/ myslím že neexistuje Harley ADV
6/ to bych jako jezdil na sedle Night Hawk do Evropy a Afriky a Asie?
našel jsem ovšem dvě vynikající výhody, díky kterým to znova přehodnotím...
7/ při jízdě ve stupačkách nemusíš zvedat řidítka!!!!
8/ je to perfektní babolapka - máte to v každé reklamě!!!
(kde se prodávaj k tomu Harleyi i ty kozatý svůdný superbomby?, Příslušenství?)
Doc: no jasnéééé...a ještě za tebou stylově vlaje bílý doktorský plášť a zakrývá tu kozatou silikonovou hrůzu co sedí za tebou na tandemu , místo stylového H-D šátku kolem krku máš naslouchátko a místo černých kožených bot s ostruhama máš ty bílé doktorské galoše
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Doc napsal:
1/ umíte si mně představit na Harleyi?
Doc přiložený následující obrázek:
[156.5Kb]
mencas napsal:
.....hoši Doc se někde v Aténách směje na tem amfiteátru a smích se rozléhá široko daleko, prý je tam výborná akustika ..... z toho jak jsme mu hupli na špek je vidět, že se z tebe ta typicky česká povaha nevytratila ale Doc-u jestli to myslíš vážně, tak to si zase nepřej nás *pissed*
nepletes si to s Epidaurem nebo jak se to jmenuje?
17 cm