rešil prosím někdo z vás, nebo by mohl vyrobit, či náhodou vlasní redukce pro uchycení led blinkrů z 1200 GS na 1150 GS?
Ty led blinkry z 12 budu mít s tou krátkou nožičkou.
Já mám ledkový z 1200 na předku a z osmikila na zadku a mám to na 1100GS. Dělal mě to Servisák. Myslím, že ty blinkry origo jsou stejný s jedenáctkou.. Můžu ti to akorát tak nafotit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
za fotky budu rád, budete dobrá inspirace. přemýšlel jsem že bych ty adaptéry vytisknul na 3D tiskárně. Jenomže těžko říct jestli by ten vytištěnej produkt vydržel veškeré síly, které na něj budou působit.
Nějak to musím vymyslet, ty led od BMW se mi fakt líbí, jsou decentní a světlo z nich je perfektně vidět:-)...
Z dovolením se přidám do tohoto vlákna ... je potřeba něco dodělávat, když na 1200GS vyměním "žárovkové" blinkry za origo ledkový, nebo stačí jen prostě přešroubovat a nacvaknout na konektory ?
(ch)stepan
..no já teď nevím,myslím, že se o frekvenci blikání stará už řídící jednotka. Takže takový ten zásah do přerušovače a tradá se konat asi nebude. Zkus se podívat sem..http://www.realoe.../cs/select jestli tam máš relé nebo ne...
A tak servisák byl rychlejší....., takže máš po problému
Upravil monsery dne 03.10.2018 20:20
Lítám pomalu a nízko..
za fotky budu rád, budete dobrá inspirace. přemýšlel jsem že bych ty adaptéry vytisknul na 3D tiskárně. Jenomže těžko říct jestli by ten vytištěnej produkt vydržel veškeré síly, které na něj budou působit.
Nějak to musím vymyslet, ty led od BMW se mi fakt líbí, jsou decentní a světlo z nich je perfektně vidět:-)...
Děkuju:-)
Medik přiložený následující obrázek:
[71.36Kb]
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
monsery napsal:
....jak sem prosím vás mohu dát fotky, v tom jsem lama
Dávej je po jedné, s nějakým jednoduchým názvem a akceptovatelným formátem (třeba JPG) a velikost nepřekroč, jaká je psaná u vložení.
Pod textem zprávy, když jí píšeš, máš pod smaljíkama i tlačítko "procházet" když na něj klikneš, rozbalí se ti vyhledávací menu, kde najdeš fotku, co chceš vložit. Pod tlačítkem máš, co tam má bejt a co ne.
Snad to takhle stačí.
Medik přiložený následující obrázek:
[24.31Kb]
[48.81Kb]
monsery napsal:
Pro vložení fotky nesmíš použít to odpovědní okno na konci vlákna s názvem "Rychlá odpověď", ale musíš kliknout na "tlačítko" nad ním "Odpovědět a tam je možnost vložení fotek jak popsal Medik.
Upravil Jirik dne 09.10.2018 20:00
monsery napsal:
Pro vložení fotky nesmíš použít to odpovědní okno na konci vlákna s názvem "Rychlá odpověď", ale musíš kliknout na "tlačítko" nad ním "Odpovědět a tam je možnost vložení fotek jak popsal Medik.
Děkuju za radu, už jsem to zvládl..
Lítám pomalu a nízko..
Jinak ty ty černé mřížky, kterými procházel původní blinkr půjdou pryč. Přijdou tam ty samé, ale hliníkové stříknuté černým matem..takže zmizí díra:-)
Lítám pomalu a nízko..