Jseš jak Ivan. Se vznášíte co. Ale věřim. A podivej se na to jak musej jezdit ty co řikaj, že vydržej 3t km.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
A vubec neklopíš v zatáčkách. Máš na nich ty chlupy skoro až uprostřed.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
tož sem to našél-10/20 tisic na TKC je dobry, i kdyz jsem na ty asijske slysel kritiku.
S mymi 27000km na Enduro 4 i Touranckach jsem byl kdysi dost popularni, psali mi lidi jak to delam a ze jezdim urcite jako pos..nej. Nejezdim palici ale obcas se rychle svezu, nejezdim ale pomalu (cestak 100-120). Je to rozhodne zaklety v plynulosti jizdy, nepridavam naraz ale jdu s plynem za motorem, podobne zpomaluju, kdyz dojizdim auto a neco jede proti, neprijedu mu za zadek jako raketa, nezabrzdim a cekam az bude volno, ale upravim si to uz zdalky tak aby mi to vyslo bez brzdeni a tak... todle 3x přelóskat a vono tejch kilometró bude víc.jo a napisal to IVAN
jo a nafókáno na 1.9 predek i zadek.predek sem jedenkrat kontroloval a dofókal z 1.7 na 1.9.zadek celéch 10 000 bez kontrole páč mi nende povolit paznehtem čepička tak ani nevím kolik tam je vzducho.tož asi tak...
Upravil holubbb dne 01.09.2007 20:15
TKC 1,5 vpredu/vzadu a po 14.000 [kdy jsem prezouval povinne na asfaltky kvuli vetsi silnicni ceste] jsem je kamaradovia udelal na nich jeste 4.000 Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
toto sou moje po 10000 nijak sem je nesetril pravda je ta ze posledni 3000 se nada hovorit o prijemne jizde terenem
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Holubbe ja jsem na to podobne, jen moje maji najeto 5500km... akorat si rikam, ze do mokryho terenu ty 3-4 mm uz moc nejsou :-( ale i tak, myslim, ze 6-7t km je pohodvej najezd. Jezdim normalne, obcas i dalnice pri presunu na dovolenou...
BMW R1150GS MY02
kamos ma TKC na malom strome (bol nich aj pri kaspickom mori) ma ich zjazdene od kraja ku kraju a tie gumy vydrzali 14tkm, na zaciatku vraj sli hrozne dole ale potom sa to ustalilo.. neda na ne dopustit
Filip napsal:
No ja najel na zadnim 6500 a prostředek je souvisle hladky tak nevím cím to je
To je tim jak za to clovek taha. Ja jezdim dost casto jako dedecek Nicmene dal jsem tam na radu kamose ultraseal, kterej pry jako vedlejsi ucinek pomaha lepe rozvadet teplo a tim pry snizuje opotrebeni gumy. No nevim, jsem k tomu trosku skeptickej. Pristi guma bude bez ultrasealu a dam vedet
BMW R1150GS MY02
uvažuji také o TKC80, ale měl jsem Karoo a ty dost hučely při 90 a víše. Můžu se zeptat jaké máte zkušenosti s hlukem při jízdě cca 120 140 po silnici? Jezdím Bridgestone Trail Wing a jsem s nimi max spokojen (silnice), ale chtěl jsem pneu, která může jak na silnici, tak na pole. 140/70/17, kde je větší nabídka (např. Bridgestonetw302, či E07,E09 apod.) dávat nechci.
Pepa gs PM
jonhyT ultraseal uz viacerym ludom trosku predlzil zivotnost pneu
cim to je sa mozme len dohadovat ale ja si osobne myslim ze niektore zo zloziek ultrasealu sa ireverzibilne zviazu s gumou a upchaju tak mikropory ktore ma kazda guma a tym padom z nej nunika vzdych a tlak je konstantny cize nedochadza k pripadom ze jazdis na podhustenej gume ktora sa ti rychlejsie derie
v odvadzani tepla si myslim ze to nebude lebo aby guma lepila musi byt tepla
To jen at to nemusím znova psát
Upravil Cycli dne 05.09.2007 20:12
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi