Tak jsem se dneska vrátil z vyjížďky trošku později :-( jedu si takhle po rovince a najednou motorka začala chcípat jako by docházel benzín až to úplně chcíplo.Benzínu tam mělo být ještě tak 7L.Motorka nechtěla chytnout.Všechno jsem zkontroloval.Svíčka házela jiskru ale zdálo se mi že tam nejde benzín.Když jsem stříknul pod svíčku benzín tak měla snahu chytit ale nic.Takže chyba je v palivové soustavě.Když jsem sundal hadičku od palivového filtru a protočil motorem tak přes něho žádný benzín nešel.Takže buď je ucpaný palivový filtr nebo odešlo benzínové čerpadlo Co si myslíte vy? Co by to mohlo být?
Upravil mandy8 dne 04.04.2009 22:54
Asi by to chtělo rozdělat a zkusit, jestli to tlačí benzin k tomu filtru ...
Ještě by teoreticky taky mohl být ucpanej výtok z nádrže...
Ale když zapneš spínač na polohu pro start, tak se ozve čerpadlo,jak nasaje...
Ozývá se i teď? Pokud ne, je chyba v čerpadle nebo přívodu k němu, ale
pokud normálně zavrčí, tak by to asi čerpadlem být nemělo ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
No právě že se mi zdá že to zavrčí strašně potichu, jako by to byla jen řídící jednotka a čerpadlo nešlo zítra budu mít motorku doma tak budu muset zkoušet.Jsem nasranej *pissed*
Ale asi to bude to palivové čerpadlo jak si tak uvědomuju tak ten zvuk byl hlasitější předtím.teď to je skoro neslyšitelné.Nevíš kolik stojí nové čerpadlo? To bude asi palba
mandy8 napsal:
Ale asi to bude to palivové čerpadlo jak si tak uvědomuju tak ten zvuk byl hlasitější předtím.teď to je skoro neslyšitelné.Nevíš kolik stojí nové čerpadlo? To bude asi palba
Kdyz sezenes cerpadlo se stejnym vykonem muzes tam napasovat i jiny jinak
palivovy filtr ma regulator tlaku tk ciste teoreticky kdyby se zasek nebo tak neco
mohlo by to byt i to.Nebo jen nejaky kontakt na kabelech cerpadla.
700 GS, 1100 GS
stahni si elekticky schema a koukni jak je zapojený čerpadlo. Meli by k nemu vect dva draty. Skus ho na přimo zapojit na baterku jestli ti bude davat.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
tak je to opravdu tak. Jeden drat vede do řidici jednotky kontakt 27 na RJ .( zeleno hnedej) a druhej na zem . Před tim než budeš cokoli dělat ODPOJ BATERKU A SUNDEJ TEM KONEKTOR Z ŘIDICI JEDNOTKY!! *pissed* mužeš promeřit i draty jestli nejsou porušený.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Myslím si, že by to mohlo být filtrem. Když se ucpe, tak tam je tlak hned a nepůjde ani to čerpadlo, takže vyndej filtr a zkus to bez něj. Kolik to má najeto?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Chce to ptojít vedení.. jestli ten drát jde z řídící jednotky, tak zkusit, jestli jde šťáva z ní...
pokud ano, víš kde se ztrácí..pokud ne, víš, že od řídící jednotky je to (asi) OK ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Tak jsem si půjčil od souseda měřák a přeměřil jsem to, tak šťáva tam jde.Tak jsem zkusil to čerpadlo napojit přímo na baterku a čerpadlo je po smrti Takže momentálně sháním čerpadlo!Aaaaaaaa! Nevíte kolik stojí nové v BMW? či se tam dá dopasovat z něčeho jiného?
Akce sup:
Nechceš mi poslat posléze to usmažený čerpadlo?
Sháním spálený na pokusy - rozborka a výměna za funkční pajšl z R1100R - ten mám doma, ale chybí mi výtlak - je urvanej po nehodě...ale nevím,zda je stejný jak u 1200 nebo z čeho to máš.....dík.
Upravil Hrabe_X dne 07.04.2009 15:28
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
http://www.allegro.pl/
koukni sem, je tam ted jedna 650 zbořená, třeba by prodal dily
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01